GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[OPEN] Adonis Roleplay - "Hiçbir başarı tesadüf değildir!"

Başlatan Jexsy, 23 Eylül 2020, 04:26:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Filozof | Murat

Mertness

Güzel gözüküyor yönetim ekibi de sağlam başarılar diliyorum şimdiden güzel yerlere gelicek burası

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: Mertness - 25 Eylül 2020, 22:04:57
Güzel gözüküyor yönetim ekibi de sağlam başarılar diliyorum şimdiden güzel yerlere gelicek burası

Çok teşekkür ederiz, sizler ile beraber büyüyeceğimize inanıyorum. <3

Riki

Değerli tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, destekleriniz ile daha da büyüyeceğiz.

Filozof | Murat

Merhaba değerli GtaMulti.com kullanıcıları. Sunucumuz hızla gelişmektedir. Sunucumuz içerisinde istediğiniz belirli şeyleri Kurucularımıza veya admin ekibimize ulaştırabilirsiniz. Sizler sayesinde gelişeceğiz, sizler ile büyüyeceğiz. Unutmayın, kalite asla tesadüf değildir. <3
Son düzenlenme: 25 Eylül 2020, 22:33:34 Filozof | Murat

Riki

Merhaba değerli GtaMulti.com kullanıcıları. Discord sunucumuz +100 Kişi olmuştur. Hepinize çok teşekkür ederim.(z)
Son düzenlenme: 25 Eylül 2020, 22:33:42 Riki

lazes

I'm dying of the cold, my daughter

VeroThere

Başarılar farklı bir konsept oynamayalı uzun zaman olmuştu..

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: VeroThere - 25 Eylül 2020, 22:47:10

Sunucumuz açıldığı anda sizleri sunucumuzda beklemekteyiz o zaman efendim. Ekstra olarak değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. <3

lazes

Alıntı yapılan: VeroThere - 25 Eylül 2020, 22:47:10

Değerli yorumunuz için teşekkürler, sunucumuzda oynamaya gelebilirsiniz her türlü destek oyuncularımıza sağlanacaktır.

Onat

Selamlar millet :)
Öncelikle, gösterdiğiniz ilgi için çokça teşekkür ederim. SAMP platformunda ne kadar zamandır bulunduğumu hatırlamıyorum ancak şunu söyleyebilirim ki; şu zamana kadar çalıştığım ve anlaşabildiğim ekip burası oldu. İnsanlar, bazı durumlarda olumsuz yorumlar yapabiliyor. Bunu anlayışla karşılarım ancak karalama durumlarında, gerçekten hepimiz rahatsız oluyor ve üzülüyoruz.
SAMP, günün sonunda sadece bir oyun platformu ve insanlar, bunun bir oyun olduğunu anlamamakta ısrar ettiği sürece, hep bir drama & gerginlik olacak. Eğer bu durumları aşarsak ve oyun oynadığımızın farkına varırsak; gerçekten hepimiz mutlu olacağız ve yaptığımız işten keyif alıp, oyunumuzu zevkle oynayacağız.

Şu anda geliştirdiğimiz oyun modunda son aşamalara geldik ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; gerçekten emeklerimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda, daha yeni sistemlerle ve senaryolarla, sizlerle buluşacağız ve sizlere, akılda kalıcı olaylar yaşatacağız. (En azından ben buna inanıyorum :D )
Kendinize dikkat edin GTAMulti Forumunun Sakinleri... Sunucumuzda görüşmek üzere...

ciko55

Filozof | Murat

Filozof | Murat

Alıntı yapılan: Onat - 25 Eylül 2020, 23:39:25
Selamlar millet :)
Öncelikle, gösterdiğiniz ilgi için çokça teşekkür ederim. SAMP platformunda ne kadar zamandır bulunduğumu hatırlamıyorum ancak şunu söyleyebilirim ki; şu zamana kadar çalıştığım ve anlaşabildiğim ekip burası oldu. İnsanlar, bazı durumlarda olumsuz yorumlar yapabiliyor. Bunu anlayışla karşılarım ancak karalama durumlarında, gerçekten hepimiz rahatsız oluyor ve üzülüyoruz.
SAMP, günün sonunda sadece bir oyun platformu ve insanlar, bunun bir oyun olduğunu anlamamakta ısrar ettiği sürece, hep bir drama & gerginlik olacak. Eğer bu durumları aşarsak ve oyun oynadığımızın farkına varırsak; gerçekten hepimiz mutlu olacağız ve yaptığımız işten keyif alıp, oyunumuzu zevkle oynayacağız.

Şu anda geliştirdiğimiz oyun modunda son aşamalara geldik ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; gerçekten emeklerimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda, daha yeni sistemlerle ve senaryolarla, sizlerle buluşacağız ve sizlere, akılda kalıcı olaylar yaşatacağız. (En azından ben buna inanıyorum :D )
Kendinize dikkat edin GTAMulti Forumunun Sakinleri... Sunucumuzda görüşmek üzere...

<3

lazes