GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Nostaji Roleplay (2008-2010) AKTİF!!

Başlatan BiqLesh, 25 Eylül 2020, 21:06:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpaslan

Konu tasarımının düzenlenmesi gerekiyor, başarılar dilerim.

Tyranus

Konsept güzel ben hp oyuncusuyum arkadaş tavsiyesi ile rinaya başlamıştım ve aslın da roleplay değil meslek sunucusu olduğunu gördüm rinanın
Bak bu konsepti beğendim rp dediğin böyle olmalı başarılar konuya biraz özen gösterirseniz iyi olucak gibi 1-2 şikayet var : )

belimde.45lik

Birde bunu destekleyenler var bu yüzden SA-MP'ın developerı SA-MP'ı geliştirmeyi bıraktı bence

arda?

bu mu nostalji allah aşkına bırak ya

BiqLesh

Gösterdiğiniz ilgiden çok memnunuz tam gaz devam ediyoruz arkadaşlar. Eleştiri, öneri, istek ve şikayet gibi şeyleri hiç dikkate almıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var haydi servera.
Son düzenlenme: 28 Eylül 2020, 22:49:16 BiqLesh

Holmes

GTA-TR.net | #2026

belimde.45lik

Cowingwa

Sistem yapmamak için bahane arıyorumdur, aklıma bu proje gelmiştir.
Projenizin mantığı kötü, SAMP'ı ilerletmek yerine geriletiyorsunuz tutmaz, başarılar dilerim.

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Katya

Roleplay adı altında açılmış Freeroam,DM,HP,CopChase karışımı bir sunucu :)

Sulozzy

oğlum adamın tanıtımını boş yere kirletmeyin bence gayet güzel şey yapıyor.

Grove, aztec, ballas gibi birlikler varken foruma ne gerek var birlik tanıtımına ne gerek var?

Adam rolünü yapıcaksa girer forumsuzda yapar geçer, bence gayet güzel burada yorum atmak için yorum atmayın :)

diogenes

Eamon

SAMP kitlesi çok değişti, bu tür sunucularda oyuncuları tutmak zor artık. Aşırı gelişmiş sistemli sunucular varken böyle basit bir sunucuya oyuncu çekmek artık çok zor, dönem çok değişti.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Sokrat

dex_

Alıntı yapılan: belimde.45lik - 26 Eylül 2020, 08:33:44
Normalde girip hiç bir sunucuyu bu platform üzerinden eleştirmem, genelde eleştirmem ama sizin tanıtımınızı gördüm.

Sizin tanıtınımızdan anladığım kadarıyla bayram harçlığı alınmış VDS alınmış sunucu açılmış forum açmamak içinde bütçeniz olmadığı için açamıyorsunuz. Bir kaç ay öncesine kadar çoğu küçük yaşında arkadaşlar harçlığıyla VDS alıp sunucu açardı sonra karakter ismini yazar girerdin. Günde 50 tane hileyle uğraşırdın ama VIP satışı olurdu. Sadece adminler kendisine verirdi ve AP'nin dibine vururdu. "Karakterini oluşturup adminlerle iletişime geç ne rolü yapmak istediğini söyle seni oraya yönlendirelim" - Hemen zengin rolü yapmak isteyen birisi beni milyarder yap dese ne olacak? Sence fazla saçma değil mi? "Bu kadar yeter başka birşey aklıma gelmiyo." Başka bir şey olmadığındandır.

Bu konuda Halil'e katılıyorum, zaten tanıtım kötü. Eleştiri kaldıramıyorsun sırf bu yüzden eleştirin konu üstte kalıyor diyorsun :) garip...

yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009