GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

Alıntı yapılan: #FEK - 10 Aralık 2020, 17:07:50
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Aralık 2020, 16:50:22
Sunucunun IP Adresi Nedir?
Buraya tıklayarak forum adresimize ulaşabilir, oradan gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Karakter Başvurusu Hakkında Sorunlarım Mevcut , Forumdan Panel Kategorisini Seçiyorum Kayıt ol'a Tıklıyorum Ancak Ana Sayfaya Atmakta Bu Sorun Genelmi Yoksa Sadece Bendenmi Kaynaklı?

KeremZ

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Aralık 2020, 19:27:18
Alıntı yapılan: #FEK - 10 Aralık 2020, 17:07:50
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 10 Aralık 2020, 16:50:22
Sunucunun IP Adresi Nedir?
Buraya tıklayarak forum adresimize ulaşabilir, oradan gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Karakter Başvurusu Hakkında Sorunlarım Mevcut , Forumdan Panel Kategorisini Seçiyorum Kayıt ol'a Tıklıyorum Ancak Ana Sayfaya Atmakta Bu Sorun Genelmi Yoksa Sadece Bendenmi Kaynaklı?
Yüksek ihtimal zaten karakter oluşturdunuz, profil resminize tıklayıp linkte çıkan id ile oyun a giriş yapmayı deneyin.

Eamon

Alıntı yapılan: #FEK - 20 Ekim 2020, 22:17:17
Biraz uzun sürdü ve düşündük, dönmeyelim mi?

Ortalık karışık dostum ne işiniz var burada :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

HakanUnique

ÇağatayDemirci, Talat gibi küçük çocukların daha kendisine/ailesine saygıları yok, bunlar olduğu sürece başaramazsın #FEK bir an önce bunlardan kurtar kendini ve kendi yolunu çiz. Bu iki şahıs yaptığı işi değilde, diğer insanların yaptığı işleri yargılar. Gerekirse projen tutmasın, küçük çocuklarla iş yapıcağına "TEK" başına bir iş yap. Projen daha iyi yerlere gelsin.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2020, 18:49:27 HakanUnique

Shaw aka yilmaz

başarılar
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 12:47:02 Shaw aka yilmaz

#FEK

Alıntı yapılan: HakanUnique - 12 Aralık 2020, 22:30:55
Çağatay, Talat gibi küçük çocukların daha kendisine/ailesine saygıları yok, bunlar olduğu sürece başaramazsın #FEK bir an önce bunlardan kurtar kendini ve kendi yolunu çiz. Bu iki şahıs yaptığı işi değilde, diğer insanların yaptığı işleri yargılar. Gerekirse projen tutmasın, küçük çocuklarla iş yapıcağına "TEK" başına bir iş yap. Projen daha iyi yerlere gelsin.

Güzel eleştirilerin için teşekkürler HakanUnique, fakat bahsettiğin küçük yaş sınırlamasını anlayamadım. Kendinizin yaşından büyük birileri için küçük insanlarla iş yapma konusundan bir durum çıkaramadım. Çizdiğim yol ve yanımda bu çizgiyi kalınlaştıran kişilerle mutluyum. Eğer bir problem çıkar ve sorun olursa bizzat bana bildirebilirsiniz, gereken işlem tarafımca yapılır. Fakat, kendinizin beslediği kinler yüzünden başkalarına bu tarz ithamlarda bulunmanızı kınıyor, sağlıklı günler diliyorum.

#FEK

Bu arada sunucumuz kış güncellemesi ve genel olarak yenilenme amacıyla 4-5 günlük bir bakıma alındı, bakım duyuruları an ve an olarak discord sunucumuzdan paylaşılıyor. Dün geceden bu yana forum & modda yapılan değişiklikleri Buraya tıklayarak görebilirsiniz.

#Devlog v2.2
1.1 -) Tüm meslekler revize edildi, balıkçılık mesleği baştan aşağı değiştirildi, otobüs mesleği eklendi, lojistik mesleği eklendi, hafriyat sistemi eklendi, taksicilik mesleği eklendi.
1.2 -) Artık oyun içerisinde benzin bidonu alabiliyorsunuz araçların benzini bittiğinde sorun yaşamayacaksınız.
1.3 -) Meslek araçlarının benzin bitme sorunu çözüldü, artık sınırsız benzinle devam edebilirsiniz.
1.4 -) Araç kiralamasında oluşan sorunlar giderildi, ek olarak araç kiralama şirketi açabileceksiniz.
1.5 -) Lüks araç, uçak ve deniz galerisi eklendi, artık istediğiniz tüm araçlara buralardan sahip olabileceksiniz.
1.6 -) Silah üretim sistemi baştan aşağı revize edildi, forumdan tanıtımı inceleyebilirsiniz.
1.7 -) VIP sistemi kaldırıldı, VIP olan oyunculara iadeler yapılacak.
1.8 -) Oyun içerisinde saatlik maaş düzenlemesine gidildi, artık saatlik maaş $600.
1.9 -) Maplerde güncellemeye gidildi, LSPD eski yerine alındı birbirinden farklı interiorlar eklendi.
2.0 -) Kış güncellemesi için kar modu getirildi, sunucuda istediği zaman yöneticiler kar yağdırabilecek, kar mapi çok yakında!

Yönetim ekibi adına #FEK
Son düzenlenme: 14 Aralık 2020, 15:05:32 #FEK

Eleven Roleplay

Kendinizi en üste çıkarmak için hep gereksiz yorumlar atıyorsunuz ve her zaman, oyuncuları küçük düşürüyorsunuz. Discord gurubunda bunu görmüştüm paranızla, bazı kişilere hava atmaktan vazgeçmenizi öneririm bundan dolayı başarısız buldum sizi.

!Sovyet

Yılda 1 sunucu açıyorsunuz onadada 3 günlük bakıma aldınız kardeşim ben sizi beklemek için mi oynuyorum açıyorsanız tam açın yanınızda ki çağatay falandır bunlar çoluk çocuk.

#FEK

Alıntı yapılan: !Sovyet - 14 Aralık 2020, 16:00:28
Yılda 1 sunucu açıyorsunuz onadada 3 günlük bakıma aldınız kardeşim ben sizi beklemek için mi oynuyorum açıyorsanız tam açın yanınızda ki çağatay falandır bunlar çoluk çocuk.
Sunucunun kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Bakımdan sonra bir problem çıkmadığı sürece uzun bir süre restart bile atmayı düşünmüyoruz.

Alıntı yapılan: KRAKEN - 14 Aralık 2020, 15:58:34
Kendinizi en üste çıkarmak için hep gereksiz yorumlar atıyorsunuz ve her zaman, oyuncuları küçük düşürüyorsunuz. Discord gurubunda bunu görmüştüm paranızla, bazı kişilere hava atmaktan vazgeçmenizi öneririm bundan dolayı başarısız buldum sizi.
Konu hakkında benimle iletişime geçerseniz, detaylarla birlikte gerekli işlemi uygularız.

Talat

Çağatay, Talat gibi küçük çocukların daha kendisine/ailesine saygıları yok, bunlar olduğu sürece başaramazsın #FEK bir an önce bunlardan kurtar kendini ve kendi yolunu çiz. Bu iki şahıs yaptığı işi değilde, diğer insanların yaptığı işleri yargılar. Gerekirse projen tutmasın, küçük çocuklarla iş yapıcağına "TEK" başına bir iş yap. Projen daha iyi yerlere gelsin.
Küçük çocuklar lafına gerçekten anlam veremedim. Yaşça senden büyük olan insanların kişiliğine hakaret etmek ne sana ne platforma bir şey katmaz. Eleştiriye kabulüm, kabulüz fakat sen eleştiri yapmıyorsun. Başka bir sunucu üzerinden sana uyguladığımız OOC cezalara karşın bu sunucuyu kötülemen mantık dışı. Umarım insanlara bakış açısını değiştirir, hem kendine hem platforma katkı sağlarsın.

Eleven Roleplay

Alıntı yapılan: Talat - 15 Aralık 2020, 20:25:24
Küçük çocuklar lafına gerçekten anlam veremedim. Yaşça senden büyük olan insanların kişiliğine hakaret etmek ne sana ne platforma bir şey katmaz. Eleştiriye kabulüm, kabulüz fakat sen eleştiri yapmıyorsun. Başka bir sunucu üzerinden sana uyguladığımız OOC cezalara karşın bu sunucuyu kötülemen mantık dışı. Umarım insanlara bakış açısını değiştirir, hem kendine hem platforma katkı sağlarsın.
Eleştiri bir insanı, bir konuyu, bir yapıtı, doğru ve yanlış yönlerini bulup göstermek ereğiyle inceleme işi. Bu kişide, sizi doğru, yanlış, bir şekilde eleştiride bulunabilir. Bu yaptığı şey zaten, bir eleştiri türüdür. Çocukça hareketler yapıyorsunuz buna bende katılıyorum. Berkay daha önce **Vine Roleplay** Yöneten bir admin,devaloper idi. **Vine Roleplay** De Berkay arkadaşımız, sunucuyu ilk açtığı zaman herkes vip almıştı. Daha sonra sunucu kapatıp, **Vine Roleplay** Yeniden açtı bu seferde, herkes vip aldı ve sunucuyu hiç açmamak üzere sunucu tekrardan kapatmış biridir. Buna baktımızda bu olaya ekibinizdeki insanların, öz geçmişleri gerçekten çok kötü etkiliyecek bir geçmiş bulunmaktadır. Kısaca şuanda yaptığınız, yorumdan bile bu anlaşılabilir bir şekilde ortadadır. Yöneticiniz, zaten insanlara parası ile hava atmayı seven biri o ilk başta o kişiliğini düzeltmek zorundadır. Berkay adında devaloperiniz ve siz, insanlar size çocuk bile dese sizin direk atar gider yapmamanız gerekmektedir. Yönetici iseniz ağır başlılığınızı göstermeniz gerekmektedir. Tekrardan başarısız olucağınızı kanıtladınız.

Alp.

Sakin sakin konuşarak düşüncelerimizi ifade etmeye devam edelim lütfen, tatsızlık olmasın. Güzel forumlar.

HakanUnique

Öncelikle bu yorumlar nası birşey olduğunu gösteriyor #FEK.

Yani başka sunucuda bir OOC ceza çokta umrumda değil. Daha seninle doğru düzgün konuşmuluğum yok tanımıyorum bile. Ama şöyle bir anlam çıkardım, beni tanımıyorsun ve bana laflar attın her platformda. Doğal olarak bende senin gerçek yüzünü #FEK'e göstermeye çalıştım. Ben eleştiri değil, sen ve Çağatay'ın nası davrandığını söyleyen biriyim. Sunucu tutmaz boşuna uğraşmayın. Bu arada sen kimsin? Gerçekten tanımıyorum seni xD. Tanımadığın insanlara laf atıp, onları ezmeye çalışıyorsun. Kıskanıyorsun sende haklısın tabi herneyse. Ordan burdan duyma sözler ile insanlara laf atmamanı öneririm. Dediğim gibi #FEK'e gerçek yüzünüzü yansıtmaya çalıştım. #FEK hala sizi savunuyor. Yazık, düştükçe düşüyor sizin yüzünüzden.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2020, 00:07:26 HakanUnique

Talat

Alıntı yapılan: HakanUnique - 16 Aralık 2020, 00:04:14

Öncelikle bu yorumlar nası birşey olduğunu gösteriyor #FEK.

Yani başka sunucuda bir OOC ceza çokta umrumda değil. Daha seninle doğru düzgün konuşmuluğum yok tanımıyorum bile. Ama şöyle bir anlam çıkardım, beni tanımıyorsun ve bana laflar attın her platformda. Doğal olarak bende senin gerçek yüzünü #FEK'e göstermeye çalıştım. Ben eleştiri değil, sen ve Çağatay'ın nası davrandığını söyleyen biriyim. Sunucu tutmaz boşuna uğraşmayın. Bu arada sen kimsin? Gerçekten tanımıyorum seni xD. Tanımadığın insanlara laf atıp, onları ezmeye çalışıyorsun. Kıskanıyorsun sende haklısın tabi herneyse. Ordan burdan duyma sözler ile insanlara laf atmamanı öneririm. Dediğim gibi #FEK'e gerçek yüzünüzü yansıtmaya çalıştım. #FEK hala sizi savunuyor. Yazık, düştükçe düşüyor sizin yüzünüzden.

Beni tanımıyorsun, anladım. 2014 YN-G'de materyal kasıp silah yapmam için benimle iletişim kuran, Rina'da OOC jail attığım için hakkımda şikayet açan, Rina'da PD yönetim olarak seni tutuklayınca tüm sunucuya ve PD yönetim üyelerine (#Çağatay, ben ve birçok arkadaşımız dahil) söven kişisin. Seni neden kıskanayım? Neden senin gibi kendisini sürekli küçük düşüren, başarısız bir insanı kıskanayım ki? Yıllarca beraber iş yaptığımız adam Enis abi yani #FEK'ten beni iyi tanıdığını iddia ediyorsun ve gerçek yüzümü gösterecekmişsin. Hani tanımıyordun beni? Bunlar neyin egosu? Bir sunucu açtın, A'dan Z'ye Hera'dan (ç)almışsın ve adamın arkasından atıp tutuyorsun. Bizim ekipte öncelik karakter. Kimse yaptıklarını inkar etmez, hatasını kabullenip ileriye bakar. Açtığın sunucu bir işe yaramayınca " askere gidiyorum " yalanıyla kendini temize çektin. Niye askerde değilsin? Başaramadın, üstünü örttün.

Kısacası benim seni kötüleme gibi bir niyetim yoktu fakat sen benim adımı kullanarak bu platformu kötülersen ben sana daha neler yaparım neler. #Çağatay olsun, #Kontaminant, Autumn, ben, vexy, bu saydığım adamlar senin 7/24 çıkmadığın sunucuda bir yerlere geliyorsa senden başarılı demektir. Bilgisi var demektir. Sen kaç kere söz konusu sunucuda helperlık sınavına girip kazanamayıp, kazanınca da atılıp millete salladın allah bilir.

Seni tanımıyorum deyip gelip birden bire sunucu konusuna şunu yazmak;
Kuyruk acısından başka bir şey olamaz.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2020, 13:15:21 Talat