GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2025, 02:08:11

.

Başlatan Anarchist, 28 Eylül 2020, 21:18:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shaw aka yilmaz

Alıntı yapılan: eowen - 27 Aralık 2020, 11:56:29
kadrodan çıkan adamı rage geçirip sağdan soldan yasaklamak? ilgisizliğin sürüklediği kadroda çürüyen birkaç arkadaşıma üzülüyorum. gelmemiz bile adınıza lütufken kırdınız, bol şans  : (

ben ilk ögrendigimde cok gülmüştüm yazık bence çok iyimser konuşmuşsun.

TheMertcaN

Alıntı yapılan: reymisteryo619 - 27 Aralık 2020, 03:01:49
bu kadar insanı aptal yerine koymaya utanmıyormusunuz? elinizde ne admin kaldı ne developer..hani nerde 3 ay boyunca yaptığınız işler? ne foruma ait ne sistemlere ait ssler var. rezilsiniz.
Allah rızası için adamların yaptığı duyuruları okumuyor musun be adam? Bekle sana yazayım ne yazıyor anlaşılan o ki sen baya üşengeç birisin. "Sistem tanıtımları hakkında yakın zamanda çeşitli videolar yayınlamaya başlayacağız." Ve, "Forum neredeyse tamamlanmış olup en geç 10/01/2021 tarihinde sizlere sunulması planlanmaktadır Oyun modu ise forum açılışının akabinde duyurular dahilinde sizlere sunulacaktır." Discord duyurularını iyice oku sonra buraya gelip insanlara salla.

Gang shit no lame shit

reymisteryo619

Alıntı yapılan: TheMertcaN - 27 Aralık 2020, 18:34:17
Alıntı yapılan: reymisteryo619 - 27 Aralık 2020, 03:01:49
bu kadar insanı aptal yerine koymaya utanmıyormusunuz? elinizde ne admin kaldı ne developer..hani nerde 3 ay boyunca yaptığınız işler? ne foruma ait ne sistemlere ait ssler var. rezilsiniz.
Allah rızası için adamların yaptığı duyuruları okumuyor musun be adam? Bekle sana yazayım ne yazıyor anlaşılan o ki sen baya üşengeç birisin. "Sistem tanıtımları hakkında yakın zamanda çeşitli videolar yayınlamaya başlayacağız." Ve, "Forum neredeyse tamamlanmış olup en geç 10/01/2021 tarihinde sizlere sunulması planlanmaktadır Oyun modu ise forum açılışının akabinde duyurular dahilinde sizlere sunulacaktır." Discord duyurularını iyice oku sonra buraya gelip insanlara salla.

adminler cevaplasın boş yapıp konuyu kirletme

kracauer

Merhabalar tüm Vice City mapini almanızın yaratacak olması muhtemel bugları nasıl çözmeyi planlıyorsunuz? Ayrıca bu konseptte tutmuş çok sağlam bir sunucu varken neden daha farklı bir fikir değilde zaten açılmış bir sunucuya rakip olmak istiyorsunuz?

Magia Roleplay

creina

Alıntı yapılan: kracauer - 27 Aralık 2020, 20:23:35
Merhabalar tüm Vice City mapini almanızın yaratacak olması muhtemel bugları nasıl çözmeyi planlıyorsunuz? Ayrıca bu konseptte tutmuş çok sağlam bir sunucu varken neden daha farklı bir fikir değilde zaten açılmış bir sunucuya rakip olmak istiyorsunuz?
Buglar Vice City mapinde fazla olması bir şey ifade etmiyor sadece ekstra çaba sarf ediyoruz ve gayet başarılı bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim map konusunda. Ayrıca bu konseptte tutmuş çok sağlam bir sunucu şu anda ben göremiyorum dostum biz direk Vice City mapini getiriyoruz Los Santos'un üzerine Vice maplerini değil :)

hepardi

Alıntı yapılan: kracauer - 27 Aralık 2020, 20:23:35

Bence sunucuyu iyice araştırmamışsınız ve sunucu hakkında bilgi edinmemişsiniz, o söylediğiniz konseptte tutmuş sunucunun mapi Los Santos üzerinde geçmekte. Bu sunucunun mapi ise tamamıyla Vice City üzerine, bugları fixlediklerini iddia ediyorlar ve zaten yayın paylaşımlarından da fixlendiği belli olmakta. Bugları nasıl çözmeyi planlıyorsunuz diyerek zaten yanlış bir noktaya değinmişsin, o mağlum sunucu yapamadı diye hiçbir sunucu yapamaz diye bir algı koymayınız. Sunucu hakkında yorum yapacaksanız iyice tanıyın.

Alpaslan

Alıntı yapılan: Anarchist - 18 Aralık 2020, 02:02:34
Alıntı yapılan: Alpaslan - 16 Aralık 2020, 10:23:12
@Anarchist adlı arkadaş developer arıyordu bana discord adresimden ulaşmıştı ama ne hikmetse ona yazdığım halde takmadı bende görmüyordur meşguldür diyerek sunucunun discord sunucusuna girdim ve bir de ora dan yazayım dedim ben hariç herkesi görüyordu gram umursamadı beni anlayacağınız: ego + mod yok bir cacık beklemeyin sunucudan boş yere umutlanmayın sonra üzülürsünüz 👍👍

Merhabalar, discord üzerinden mesajınızı almadım alsaydım zaten dönüş yapardım ki etrafta paylaştığınız discord adresi de yanlış. Size mesaj bile attığımı hatırlayamıyorum ne yazık ki. Ayrıca diğer admin arkadaşlardan biri ile irtibat kurup ulaşmaya çalışmak yerine buraya gelip mobbing yapmanız kalitenizin ve hiçbir şekilde beraber çalışmayacağımızın bir göstergesidir. Sonuçta ben de bir insanım discorduma günlük 20+ ileti geliyor gözden kaçırmış olabilirim. Ayrıca projemizde @wvunder geliştirici olarak çalışmaktadır, karşınıza oldukça hatırı sayılır şeylerle çıktığımız zaman umarım biraz utanırsınız.

aynen aynen senin şu etiketlediğin wvunder yani @eowen ın iletisinden bile belli oluyor

kadrodan çıkan adamı rage geçirip sağdan soldan yasaklamak? ilgisizliğin sürüklediği kadroda çürüyen birkaç arkadaşıma üzülüyorum. gelmemiz bile adınıza lütufken kırdınız, bol şans  : (

@Anarchist gerçekten üzülüyorum o kadar umutla bekleyen insanlara, bu yüksek EGO dan kurtulamadığınız sürece hiç bir şey olmaz sunucudan sonuçta sunucunun asıl olayını yani modunu yapacak adamlara bile böyle davranıyorsanız hiç kimsenin umudu olmaz sunucudan  :cakal:  :şeytan:  :bandit:

ha bu arada son bir şey söylemek isterim ki siz varken falan cem yılmaz bir hiç yürüyen trajikomedi

Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 22:35:32 Alpaslan

hepardi

Alıntı yapılan: Alpaslan - 27 Aralık 2020, 22:16:50
@Anarchist adlı arkadaş developer arıyordu bana discord adresimden ulaşmıştı ama ne hikmetse ona yazdığım halde takmadı bende görmüyordur meşguldür diyerek sunucunun discord sunucusuna girdim ve bir de ora dan yazayım dedim ben hariç herkesi görüyordu gram umursamadı beni anlayacağınız: ego + mod yok bir cacık beklemeyin sunucudan boş yere umutlanmayın sonra üzülürsünüz 👍👍

Merhabalar, discord üzerinden mesajınızı almadım alsaydım zaten dönüş yapardım ki etrafta paylaştığınız discord adresi de yanlış. Size mesaj bile attığımı hatırlayamıyorum ne yazık ki. Ayrıca diğer admin arkadaşlardan biri ile irtibat kurup ulaşmaya çalışmak yerine buraya gelip mobbing yapmanız kalitenizin ve hiçbir şekilde beraber çalışmayacağımızın bir göstergesidir. Sonuçta ben de bir insanım discorduma günlük 20+ ileti geliyor gözden kaçırmış olabilirim. Ayrıca projemizde @wvunder geliştirici olarak çalışmaktadır, karşınıza oldukça hatırı sayılır şeylerle çıktığımız zaman umarım biraz utanırsınız.

aynen aynen senin şu etiketlediğin wvunder yani @eowen ın iletisinden bile belli oluyor

@Anarchist gerçekten üzülüyorum o kadar umutla bekleyen insanlara, bu yüksek EGO dan kurtulamadığınız sürece hiç bir şey olmaz sunucudan sonuçta sunucunun asıl olayını yani modunu yapacak adamlara bile böyle davranıyorsanız hiç kimsenin umudu olmaz sunucudan  :cakal:  :şeytan:  :bandit:

ha bu arada son bir şey söylemek isterim ki siz varken falan cem yılmaz bir hiç yürüyen trajikomedi

"

Bu yaptığın yorumlardan egoyu nasıl çıkartabildin? Bu görülenlerden anlıyoruz ki wunder isimli şahıs YKS sınavım var bahanesiyle yalan uydurmuş, üzerine karalama kampyanyası başlatmış. Şu kinini de bir kenara koy, her karalamanın arkasındasın. Mantıklı eleştiri ve yorumlar yap, bir üyenin giriş ve çıkış tarihlerini kanıt olarak atarak ne yapmaya çalışıyorsun? Zaten kişinin sahtekar olduğu belli olmuyor mu? Zaten bu yapılanın ardından ismini değiştirmiş. Gerçekten yazık.

creina

https://cdn.discordapp.com/attachments/749596008425717780/792855392270024714/bb.png :)
Son düzenlenme: 27 Aralık 2020, 23:51:50 creina

eowen

Alıntı yapılan: hepardi - 27 Aralık 2020, 23:44:00
Bu yaptığın yorumlardan egoyu nasıl çıkartabildin? Bu görülenlerden anlıyoruz ki wunder isimli şahıs YKS sınavım var bahanesiyle yalan uydurmuş, üzerine karalama kampyanyası başlatmış. Şu kinini de bir kenara koy, her karalamanın arkasındasın. Mantıklı eleştiri ve yorumlar yap, bir üyenin giriş ve çıkış tarihlerini kanıt olarak atarak ne yapmaya çalışıyorsun? Zaten kişinin sahtekar olduğu belli olmuyor mu? Zaten bu yapılanın ardından ismini değiştirmiş. Gerçekten yazık.
sahtekarlığın isim değiştirmeyle ne alakası olduğunu anlamadım. canım nick değiştirmek istedi değiştirdim. amacım sahtekarlık yapmak olsa rumuz değiştirme servisini kullanarak aynı hesaptan buraya yorum atmam zaten. kadronun içindekileri bilmeden de birine sahtekarlık damgası vurman fazla garip. insanlar ne düşünmek isterlerse düşünsünler. ben karalama kampanyası falan başlatmadım. kadrodan çıktım diye banlandım, buna üzüldüğümü belirttim. bencen önce de birçok insan kadrodan ayrıldı ama hiçbirinin yasaklandığını görmedim. bilip bilmeden kötünüzden sallamayın

reymisteryo619

adminlik başvurusu atanlarında burada bu rezil sunucuyu canla başla savunmasıda şaşırtmadı beni nedense. hayatta hiçmi başarınız olmadı sizin? bi adminlik için mi onurunuzu gururunuzu satıyorsunuz?  Haa bu arada Anaşist denilen arkadaş yönetimle kavga edip ekipten ayrılıp geri döndü. o discordu bozulma olayı tamamen kolpa. Gerçekleri bile anlatamayacak kadar rezilsiniz. Tekrardan söylüyorum 3 aydır geliştiriyoruz dedikleri sunucuda ne mod var ne forum.

Anarchist

Sevgili arkadaşlar. Bugüne kadar kimsenin ne hakkını yedik ne de arkasından tek kelime laf konuştuk. Ekip olarak dış unsurları hiçbir zaman umursamayarak ilerlemeye çalıştık. Sunucunun haritası, modelleri, forum konuları forumunun büyük bir kısmı dahi hazırlandı fakat en önemli husus olan mod hiçbir zaman tamamlanmadı. Bildiğiniz üzere SAMP istemcisi her şeyle uyumu değil haritamızın San Andreas dışında olmasından kaynaklı mod üzerinde tonlarca sorunla karşılaşıldı bu yüzden bu işin altına girişmek ekibe dahil olan herkese zor geldi. Atalarımız ne güzel söylemiş "Lafla peynir gemisi yürümez." diye. İşte aramıza katılan neredeyse tüm geliştiriciler sadece konuşmak yerine bir çalışma gerçekleştirseydi şu anda çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Her şeyden önce Miami Roleplay ekibi oyuncuların oluşturduğu bir ekiptir. Niyetimiz asla birilerini oyalamak ya da şov yapmak olmadı. Bu işler burada kendileri hakkında hiçbir şey söylenemediği halde karalama yapan arkadaşların işleri. Bu kadar insanı mağdur eden kendileri, yalan söyleyen kendileri üzerine pişkin pişkin karalama yapanlarda kendileri. Kusura bakmayın, kim olursanız olun bir projede ekipçilik yapıp kendi adamlarınız yükselemedi diye emrivaki yaparsanız bizden karşılık alamazsınız. Ekran görüntülerinden de görebileceğiniz üzere, biz bu durumla ilgili hiçbir yerde olayı uzatmak istemedik fakat sizin gibi daha aklıselim düşünemeyen insanlar yüzünden böyle şekillere girmek zorunda kalıyoruz.

Anarchist

Miami Roleplay Projesi görüşmüş ve ekibimze dahil olmuş hiçbir geliştiricinin projeye yeterli olamamış olması dolayısıyla askıya alınmıştır. Destekleyen herkese teşekkürlerimizi sunar, beklentilerini karşılayamadığımız güzel insanlardan da özür dileriz.