GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay - we are back!

Başlatan sharax, 11 Şubat 2021, 22:25:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 15 Şubat 2021, 14:03:42
Bir kaç adminin durunda gördüm, neden ücretsiz domain?
blakcside-roleplay.fq.gq gibi bir şeydi bu kadar düşmeyin ya...
.xyz domainimiz.

baum224

.xyz yazdığımızda gidemiyoruz, ve admin durumunda fq.gq gibi bir domain vardı

to greatest marina reborn

sharax

baum224

1. Olarak yönetim VDS'e para çıkartamıyor.
2. Olarak yaptığımız yorumları kaldıramıyorlar.
3. Olarak 25 kişiyi geçmez.
Son düzenlenme: 15 Şubat 2021, 22:24:47 Kenzy144p

sharax

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 15 Şubat 2021, 22:23:37
1. Olarak yönetim VDS'e para çıkartamıyor.
2. Olarak yaptığımız yorumları kaldıramıyorlar.
3. Olarak 25 kişiyi geçmez.
Discorddan bana sunucun 10 kişiyi geçmez diyordu bu saatte 20 çektiğinin ss'ini attım ve birazcık kapak oldu.
5 aylık VDS var şu anda ama neyse

kızıl

Kendimce tutacağını sanmıyorum. Çünkü eski sunucu açıldığında yönetim ekibi insanlara silah dağıtıp PD'ye sıkıyordu. Yetkili ekibi sobeit açıp insanlara saldırıyordu. Dahası'da PD tarafından düşürülünce /b ROL DELL diyip kendilerini revliyorlardı. Eminim ki userlere iyi bir oyun zevki yaratacaklarını sanmıyorum. Birliklere İnfernus, Turismo AK ne varsa dağıtan bir yönetim ekibinden ne beklenir ki? Admin Power desen havada uçuşuyor. PD çatışmadan çıkıyor ekip çağıracağına ışınlanarak ekip arkadaşına gidiyor. Yönetimdeki insan kendisine para basıp araç alıyor. İnsanlara neredeyse bedava XP dağıtıyorlar. Sunucu ilk açıldığında admin kadrosu dahil 27 30 level insanlar vardı. Helper ekibine gelirsek helperlar İl-legal olunca onlara silah dağıtıyordu. PD helperlerı vurunca Helper'lar kendisini revleyerek saldırmaya devam ediyordu. Şahsen fazla oyuncu çekeceğini sanmıyorum. Bütün yetkili ekibi istediği gibi davranıyor. Her neyse başarılar dilerim. https://prnt.sc/zn96dc & https://prnt.sc/zn9yi7
Son düzenlenme: 16 Şubat 2021, 00:19:37 kızıl

kızıl

Fakat unutmamak gerekir ki, bir şeyleri elde etmeye çalışırken geçirilen zaman rolün en büyük parçalarından birisi. Bu yüzden sunucunun mülklerini ve araçlarını uygun fiyattan satışa sunup, oyunculara da yeterli oranda para kazanma gücü sağlanması gerekiyor. Bu durumu hem
sistemsel meslek gelirlerinde ki artışla, hem de legal-illegal rollerde para kazanma olanaklarını realist çerçevede oyunculara sunacağız.

Rollerle araç veya silah alacağı söylenmiş. Fakat araç oluşturup o araca binerek PD'ye sıkan. Düşünce kendisini revleyen. İnsanlara silah dağıtarak PD'ye saldırıyor. Sanmıyorum insanlara para kasarak ve birlik yardımı niyetine herkese Turismo, İnfernus veren insandan bir şey beklemiyorum. Silahları insanlara verip PD'Ye sıktıran kişi.

Trigger

foruma düştüm bu arada, baya zorlandığınızı düşünüyorum.

Furkanulas

Alıntı yapılan: Trigger - 16 Şubat 2021, 00:35:44

Oha ne kadar güzel bir forum böyle gözlerim doldu.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

uwernz

forum diye leblebici açsanız daha yararlı olurdu bune

sharax

Alıntı yapılan: kızıl - 16 Şubat 2021, 00:10:33
Kendimce tutacağını sanmıyorum. Çünkü eski sunucu açıldığında yönetim ekibi insanlara silah dağıtıp PD'ye sıkıyordu. Yetkili ekibi sobeit açıp insanlara saldırıyordu. Dahası'da PD tarafından düşürülünce /b ROL DELL diyip kendilerini revliyorlardı. Eminim ki userlere iyi bir oyun zevki yaratacaklarını sanmıyorum. Birliklere İnfernus, Turismo AK ne varsa dağıtan bir yönetim ekibinden ne beklenir ki? Admin Power desen havada uçuşuyor. PD çatışmadan çıkıyor ekip çağıracağına ışınlanarak ekip arkadaşına gidiyor. Yönetimdeki insan kendisine para basıp araç alıyor. İnsanlara neredeyse bedava XP dağıtıyorlar. Sunucu ilk açıldığında admin kadrosu dahil 27 30 level insanlar vardı. Helper ekibine gelirsek helperlar İl-legal olunca onlara silah dağıtıyordu. PD helperlerı vurunca Helper'lar kendisini revleyerek saldırmaya devam ediyordu. Şahsen fazla oyuncu çekeceğini sanmıyorum. Bütün yetkili ekibi istediği gibi davranıyor. Her neyse başarılar dilerim. https://prnt.sc/zn96dc & https://prnt.sc/zn9yi7
ss'i mağaradan çıkardın herhalde 3 ay önceki ssAlıntı yapılan: UwernzTR - 16 Şubat 2021, 12:49:59
giren giriyor

bekle birazdan ss atcam bekle
Alıntı yapılan: Furkanulas - 16 Şubat 2021, 10:30:03

git sen yıllardır açıcağın prison roleplayını aç

kızıl

Senin ve ekibinin yaptığı şeyleri insanlara gösteriyorum. Mağaradan çıktı artık

sharax

Alıntı yapılan: kızıl - 16 Şubat 2021, 19:11:38
Senin ve ekibinin yaptığı şeyleri insanlara gösteriyorum. Mağaradan çıktı artık
Öncelikle ss'e iyi baktım o olayı bilmeden konuşma olay yerinde bile yoksun William Bj Blazkovic,ByTaNeR,CanOfficial ile rol stoplanmıştı ve tartışma vardı.

kızıl

ahahaha millete silah verip PD'Ye sıkıcağız dedikten sonra düşünce /b ROL DELL demeyi iyi biliyorsun

baum224

Alıntı yapılan: sharax - 16 Şubat 2021, 13:43:50
Alıntı yapılan: kızıl - 16 Şubat 2021, 00:10:33
ss'i mağaradan çıkardın herhalde 3 ay önceki ssAlıntı yapılan: UwernzTR - 16 Şubat 2021, 12:49:59
giren giriyor

bekle birazdan ss atcam bekle
Alıntı yapılan: Furkanulas - 16 Şubat 2021, 10:30:03

git sen yıllardır açıcağın prison roleplayını aç
3 ay önceki adamda aynı adam bu günkü adamda aynı adam kısacası aynı tonun açığı...

SMF kurulumunu yapmayıp tema atmaya çalışmanız şaşırtıcı daha sonra kolaylık olsun diye mybb kurup bir İndex atıp kendinizi web yaptığınızı sanıyorsunuz

Yaptığımız yorumları kaldıramyıp konudan bağımsızlık yapmanda şaşırtıcı