GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Luxury Roleplay - #AGAIN

Başlatan uwernz, 09 Şubat 2021, 18:40:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uwernz

Alıntı yapılan: #SHARAX - 23 Şubat 2021, 14:58:15
Alıntı yapılan: GeNuX - 23 Şubat 2021, 14:42:18
Kanıtları atmama rağmen böyle yapıyorsun bravo kardeşim bravo

https://cdn.discordapp.com/attachments/812019511065575455/813726932716748830/sa-mp-128.png
Rylex ile dalga geçiyordun Rylexden beter oldu sunucun.
Komiksin GeNuX bir de bana laf atıyordun.
Alıntı yapılan: UwernzTR - 23 Şubat 2021, 14:47:22
şikayetçi olunan ve gereksiz, işini düzgün yapmayan tüm yetkililerden kurtulup sıfırdan yetkili kadrosu kuruyorum. detaylar için discorda gelebilirsiniz :)

he, bu arada @GeNuX kanıtın değerlendirip çoktan işlem uygulandı bile o yetkiliye. şimdi go blackside xD
Cidden onu Blackside'ye alıcağımı düşünüyor musun?

yetkili olarak başka bir platformda barınabiliceğini düşünmüyorum.

https://prnt.sc/104rtpx olaya ilişkin işlem kayıtları:)
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 15:11:22 UwernzTR

GeNuX

Alıntı yapılan: #SHARAX - 23 Şubat 2021, 14:58:15
Alıntı yapılan: GeNuX - 23 Şubat 2021, 14:42:18
Kanıtları atmama rağmen böyle yapıyorsun bravo kardeşim bravo

https://cdn.discordapp.com/attachments/812019511065575455/813726932716748830/sa-mp-128.png
Rylex ile dalga geçiyordun Rylexden beter oldu sunucun.
Komiksin GeNuX bir de bana laf atıyordun.
şikayetçi olunan ve gereksiz, işini düzgün yapmayan tüm yetkililerden kurtulup sıfırdan yetkili kadrosu kuruyorum. detaylar için discorda gelebilirsiniz :)

he, bu arada @GeNuX kanıtın değerlendirip çoktan işlem uygulandı bile o yetkiliye. şimdi go blackside xD
Cidden onu Blackside'ye alıcağımı düşünüyor musun?

yetkili olarak senin kadrona gelmem merak etme sunucuna gelmem eren boş yapıyor

GeNuX

Ek olarak, adminlikle ilgili hiçbir ilgin olmadığı çok belli olmuş. paylaştığımız duyuru okumadan AP diyerek konumu baltalamaya çalışmışsın, yazık, acıyorum haline açıkçası. Buyrun, paralarla ilgili geçilen duyuru. " https://prnt.sc/104re1r ", @GeNuX 5. maddeyi 10-15 kere tekrar, tekrar okumanı tercih ederim. iyi forumlar :)

Allaha söven birinde yetkili olarak alan da ne bilim asıl ben senin haline acıyorum

uwernz

Alıntı yapılan: GeNuX - 23 Şubat 2021, 15:14:24

Ek olarak, adminlikle ilgili hiçbir ilgin olmadığı çok belli olmuş. paylaştığımız duyuru okumadan AP diyerek konumu baltalamaya çalışmışsın, yazık, acıyorum haline açıkçası. Buyrun, paralarla ilgili geçilen duyuru. " https://prnt.sc/104re1r ", @GeNuX 5. maddeyi 10-15 kere tekrar, tekrar okumanı tercih ederim. iyi forumlar :)

Allaha söven birinde yetkili olarak alan da ne bilim asıl ben senin haline acıyorum

kabuğu soymadan içindekini bilemezsin.

GeNuX

Eee, o zaman niye hala senin kadron da gelirini karşılıyor diye mi? Ts3den beni banlayana kadar arkadaştık olayı anlatmama bile izin vermeden banladın başka bir şey demiyorum.

GeNuX

Blacside'da kim? Hayır yani senin bana gelipte "go blackside" diye banlayamazsın iyi tanıyamamışsın yada gıcıklık olsun diye bunu yaptın.

uwernz

Alıntı yapılan: GeNuX - 23 Şubat 2021, 18:04:18
Eee, o zaman niye hala senin kadron da gelirini karşılıyor diye mi? Ts3den beni banlayana kadar arkadaştık olayı anlatmama bile izin vermeden banladın başka bir şey demiyorum.

insanları para için yanımda tutmam, hala yetkili kadromda çünkü attığınız ssin üzerinde oynama olduğunu farkettim, bu yüzden her yerde engelledim sizi ve yetkili kadrosuna geri alınmayacağınızı söyledim. bir yetkili sevmiyosunuz diye ona şantaj kurmuşsunuz bildiğiniz, diyeceğim bu kadar konuyu uzatmaya gerek te yok.

gerçek olayın vdsten alınmış editsiz chatlogu " https://prnt.sc/104wv9v " ( Emiylnn Rose adlı kişi Alysnz adlı admin. )

sharax

Bir kız için kadrondaki herkesi satmışsın açıkcası ben sana şunu diyeceğim uwernz,KARI KIZ İÇİN SUNUCU AÇILMAZ ;)

uwernz

Alıntı yapılan: #SHARAX - 23 Şubat 2021, 21:50:53
Bir kız için kadrondaki herkesi satmışsın açıkcası ben sana şunu diyeceğim uwernz,KARI KIZ İÇİN SUNUCU AÇILMAZ ;)

her şeyi de ama bunu demen sonucunda gürültülü bi kahkaha patlatırım işte LKŞJEQWLYEJQWLYŞQJEŞWLYJQLWY kız için sunucu açtığım felan yok iqless dostum, admin kadromda bir kız oyuncu olması onunla yakın olduğum anlamına da gelmiyor, eminim ki sadece kızları obje olarak gören hayatında elin kız eline değmemiş bir kişiliksin. kızlarda oyuncu olabilir, oyun oynayabilir, geldi yetkili kadromda yer aldı, gerektiği zaman cezasını aldı, gerektiği zaman terfisini aldı, bazende atıldı, eskiden beridir kendisi dostum olur. kız için sunucumu satma konusuna gelirsek, bahsi geçen arkadaşlar kin tutmuş ve sslerde oynama yaparak bir nevi şantaj yapmışlar ( anlayacağın maksatları attırmak ) ilk önce istediğini elde ettiler, sorgusuz sualsiz direkt kadrodan kalıcı olarak uzaklaştırdım, sonrasında loglara baktım ve sslerde oynama olduğunu farkettim ve kadroya geri aldım. şimdi gidip kumdan kalenin içerisinde tavana bakarak hayal kurabilirsin, sana daha da açıklama yapma gereği duymuyorum :D
Son düzenlenme: 23 Şubat 2021, 22:50:26 UwernzTR

baum224

Alıntı yapılan: #SHARAX - 23 Şubat 2021, 21:50:53
Bir para için ekibi sıfırlanmış adamsın burda @UwernzTR  yaptığının yanında hiç kalır.

to greatest marina reborn

uwernz

Gece gündüz mod geliştirelim, yeni sistemler yapmak için uykusuz kalalım, oyuncular daha eğlensin diye özel sistemler yapalım, özel modeller ve scriptler geliştirelim, bilgisayarı iyi olmayanlar için özel sync yapalım, anti-cheati deliler gibi geliştirelim ama sunucu 10 çeksin, insanlar bize küfürler etsin, sunucuyu kötülemek için yalan ve editli kanıtlar sunarak baltalasınlar. Bunu haketmedik bence. Güzel bir sondu. Teşekkürler.

Kimse mağdur olmadan son vermek en iyisi :)

kk&a
Son düzenlenme: 24 Şubat 2021, 01:16:10 UwernzTR