GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cybert!

Oğuzhan Temur aylardır oyunda ve hala 1 level :) Bot koktu.

Anka

Alıntı yapılan: Bebeq - 07 Aralık 2017, 00:03:18

Geliştirilmeli başarılar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Cybert! - 06 Aralık 2017, 23:44:38

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Heralde sunucumuzda detaylı bir araştırma yapmadınız. Bu video yardımcı olur umarım ki...

pag

Alıntı yapılan: Cybert! - 06 Aralık 2017, 23:44:38

Client Botuymuş,yani yetkililer öyle söylüyor.

yali

Vatan RPG serverinde oynuyorum(Z) haftada 2 güncelleme geliyor, öneririm.

Kiproo

En'lerin öneriside olmuş sunucu Kesinlikle 10 numara diyeceğim bir sunucu Yeni güncelleme bekliyoruz.

Umut52!

yali

pag

Başlarda oldukça güzel olan,sonradan sonraya sunucu sahibinin tavırlarından dolayı bıraktığım, .2.5 ay elimden geldiğince modlarını geliştirdiğim,şu an ki haliyle oynamaya elverişli olmayan,Kimsenin emeklerinin önemsenmediği,sadece parası olanın (ooc para) borusunun öttüğü sıradan bir sunucudur.

yali

Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 10:39:26

Başlarda oldukça güzel olan,sonradan sonraya sunucu sahibinin tavırlarından dolayı bıraktığım, .2.5 ay elimden geldiğince modlarını geliştirdiğim,şu an ki haliyle oynamaya elverişli olmayan,Kimsenin emeklerinin önemsenmediği,sadece parası olanın (ooc para) borusunun öttüğü sıradan bir sunucudur.

Katılıyorum, yönetime göre "Parayı veren düdüğü çalar".

Gavelhead

Alıntı yapılan: squad - 09 Aralık 2017, 22:18:04

sunucunuzda ziya adlı admin herkesi banladı sonra tsde herkes banlandı ardından forum gitti ?????????????

Ziya adlı admin değil sunucuyla uğraşmayı seven ve Ziya adminin ismini almış birkaç kişi herkesi banladı. TS3'e ve foruma saldırı yapıldı. Yakında client gelecek ve tüm bu hilelerden kurtulacağız.

Aytuğ

Sunucuya 3 koldan saldırı gerçekleşti,ayrıyetten sunucu şuan sinek avlıyor sebebi nedir?

pag

Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.

Jetta

Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 23:59:08

Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.

:) haklısın

Jarveus

Eski ortaklarımdan olan Yusuf'a yazık oldu , hataları ve yanlışları oldu ama yinede destek oldum.Sunucusu kapandı artık diye biliyorum hakkınızda hayırlısı kardeşim , her alanda başarılarınızın devamını dilerim..

Anka

Bazı adminlerim oldu beni arkamdan vurdu burada bir de yüzsüz yüzsüz yorumlar attılar ne oldu şu oldu bu oldu diye fakat artık bunların hiç birini şahsıma yönelik umursamıyorum SAMP Serverları arasında belli bir dereceye geldiğmizinde farkındayız yaklaşık 40 50 kişilik kitlemiz de oluştu fakat hem maddi hemde manevi alandan yorulduk 5 Ayı geçik bir uğraştan sonra sunucumuza yapılan saldırılardan dolayı kapatmayı değerlendiriyoruz, Şuanlık kapatıldı diye bir şey demiyorm. Can kardeşim bir tane dostum Batuhan ile son kez değerlendirme yapacağız ve ona göre buradan kapanacağını veya kapanmayacağını bildireceğim fakat alenen buradan bildirdiğim anda bazı kişilerin isimlerini vereceğim sunucu acacak arkadaşlar bu kişilerden uzak durmasını ve nasıl karaktersiz olduklarınıda bir video çekip Forum Yön. tarafından izin alıp burada yayınlayacağım.
Bu arada Atalay kardeşim Teşekkür ederim.. :)
Suan Sunucu Durumu: Bakım - Bildirilecektir. Sevgiler.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2017, 01:30:27 Anka