GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

we are the best #LUXURY

Başlatan uwernz, 25 Nisan 2021, 17:05:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NorthWay

Alıntı yapılan: Trigger - 27 Nisan 2021, 20:50:01
Alıntı yapılan: @Northway
Bittiyse öteye.
Bir eleştiriyi kaldırmayacak kadar duruma gelmişsiniz yazık kafanıza. Acilen dışarı cıkıp bir nefes almalısınız, bilgisiyardan iki dakika uzak durmak sizin için zor olucaktır ama.

Kulüben belli, yaptığın şeyin eleştiri olmadığını idrak bile edemiyorsun abisi. Dediğim gibi, bittiyse öteye.

uwernz

2 gün sonra kapanacak diyen kişiler sunucu kapansında oyun modunu dilenelim diye bekliyolar. beklemeye devam gençler, daha çok beklersiniz. :thumbsup:

başarılar dilekleri için tekrardan teşekkürler.

OnlySimon

Bittiyse öteye.
Bir eleştiriyi kaldırmayacak kadar duruma gelmişsiniz yazık kafanıza. Acilen dışarı cıkıp bir nefes almalısınız, bilgisiyardan iki dakika uzak durmak sizin için zor olucaktır ama.

Format İsmet dostum. Sunucu çok iyi, kadro sağlam, çok güzel bir kitleye hitap ediyor. İşleyişiniz sağlam demeden yaptığın şeyi asla eleştiriden saymayacaklar. Eh onlar en iyisi.

NorthWay

Alıntı yapılan: OnlySimon - 27 Nisan 2021, 23:42:20
Bittiyse öteye.

Format İsmet dostum. Sunucu çok iyi, kadro sağlam, çok güzel bir kitleye hitap ediyor. İşleyişiniz sağlam demeden yaptığın şeyi asla eleştiriden saymayacaklar. Eh onlar en iyisi.

Aynen öyle, çözmüş küçük kardeşimiz helal olsun.

ayazcik

daha önceden yazmıştımda şimdi tekrar baktım olum forum bildiğin rina yan sanayi .d
rinada atamadığı dmyi kendi sunucularında atacaklar amaç çözülmüştür agalar şey düşündümde admine dmden şikayet açıyorlar öff ne kadar mükemmel olur adminde bunları banlıyor welcome turkey servers justice

forumuda zaten kendileri yapmamışlar, eminim moduda mod galerisinden tufaya çekicekler biz yaptık diye etrafda dolaşmazlarsa güzel bir davranış olur aslında, bana göre açılmadan kapanır, açılsa bile 1 aydan fazla duramaz ekip birbirinin arkasını kazmaya çalışan adamlardan oluşuyor, sunucuda oynayacak arkadaşlara bir not aiminiz yoksa hilesiz girmeyin adminler tarafından dm yeme olasılığınız yüksek :)
Son düzenlenme: 28 Nisan 2021, 08:57:29 frostylimpid

NorthWay

Alıntı yapılan: frostylimpid - 28 Nisan 2021, 08:51:09
daha önceden yazmıştımda şimdi tekrar baktım olum forum bildiğin rina yan sanayi .d
rinada atamadığı dmyi kendi sunucularında atacaklar amaç çözülmüştür agalar şey düşündümde admine dmden şikayet açıyorlar öff ne kadar mükemmel olur adminde bunları banlıyor welcome turkey servers justice

forumuda zaten kendileri yapmamışlar, eminim moduda mod galerisinden tufaya çekicekler biz yaptık diye etrafda dolaşmazlarsa güzel bir davranış olur aslında, bana göre açılmadan kapanır, açılsa bile 1 aydan fazla duramaz ekip birbirinin arkasını kazmaya çalışan adamlardan oluşuyor, sunucuda oynayacak arkadaşlara bir not aiminiz yoksa hilesiz girmeyin adminler tarafından dm yeme olasılığınız yüksek :)
Bencede, aynen öyle.

Corrival

uwernz

uniquenin ucpli forum panelini geliştiren kişi ile çalışıyoruz. forumun alt yapısını kullanıyoruz, tema üzerinde değişiklikler yapıcaz. modu da mod galerisinden tufaya çekicekler felan ne alaka bilmiyorum sistemleri kendimiz sıfırdan geliştiriyoruz. konuşmak için konuşmayın :thumbsup:

başarılar dilekleri için teşekkürler

Sulozzy

Katılıyorum :)

NorthWay

Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Nisan 2021, 00:44:47

Gerçekten garipsin, eski projemizde(2019) hile ile trollemekten ve erenin size klonladığı silahlardan başka bir iş yaptığınız yoktu. Sonrasında tabii ki geldiğin sunucuya döndün orda da hile aranıyordun. Yorumun için teşekkürler, eleştiriye açığız diğer arkadaşa herhangi bir şey demedim fakat sana bir bakmak gerekir tabi.

NorthWay

Forum şu an bakım modunda;
yatay pospit,
karakter kontrol paneli,
en iyi birlik/karakter

Bağlantıları tamamlandı, güncellemeleri discord adresimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Oyun sunucusu içerisinde;
Düz kontak sistemi,
Ev soygun sistemi eklendi;
LSPD olan kişiler artık radarda birbirini görebilecek,
Killall fixliydi zaten, deneyen arkadaşlar için karakter animasyona giriyor :),
Sunucu re-startlandıktan sonra, ilk 15 dakika aracınızı yanınıza çekebileceksiniz,
Karakter başvurusu eklendi ne zaman açılacağı duyurulur,
Hud ve can barı değişti,
Chatlock eklendi,
Bazı mesleklere seviye sistemi eklendi, belirli bir sefer sayısına ulaşınca seviyeniz artacak ve daha fazla para almaya başlayacaksınız,
Devlet kurumlarında çalışanlar tamir ve benzeri ücretleri ödemeyecek,
Silah konumunu ayarlayabileceksiniz.

Diğer güncellemeleri discord adresimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Marcy

Başarılar, tema alıntı mı?

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

NorthWay

Alıntı yapılan: m4ybe - 29 Nisan 2021, 15:33:59
Başarılar, tema alıntı mı?

Öyle, başka sunucu bu temayı daha önce kullanmış. Temayı o sunucu için yapan arkadaş ekibimize katıldı.
Temadaki çoğu şey değişecek, kendi admin kontrol sistemlerimizi vesaire ekleyeceğiz. Teşekkürler.

uwernz

Oyun modunu gayet yeterli gördük, üstelik forumun back-end kodlamalarının %75i bitti. Forum üzerinde ACP paneline özel oyun ile entegreli kontrol panelleri eklenecek ve in-game olarak bir kaç admin komutu ve kendi sistemlerimiz eklenecek. Yeni VDS'imizi satın aldık, yurt dışı bağlantısı olduğundan dolayı verilerinizi daha rahat yedekleyebiliceğiz. Herhangi bir şekilde en ufak veri kaybı yaşamayacak üstelik oyun zevkiniz on kat daha verimli olacak. Şuan planlarımıza göre, hiçbir sıkıntı çıkmazsa sunucuyu yarın saat 21:00'da açmayı planlıyoruz. Bu tam bir açılma olmayabilir, oyuncu sayısını ve sistemlerdeki bugları da deniyeceğiz eş zamanlı olarak. Gün içerisinde bir kaç planlı bakım olabilir, ancak açılışa kadar elimizden geldiğince tüm bugları fixleyip sizin oyun zevkinizi daha eğlenceli kılmak için uğraşacağız. Yarın 21:00'da bekliyoruz. Ek olarak başarılar dilekleri için teşekkürler.

Bir diğer olay, sunucuda şuan geliştirdiğimiz whitelist sistemi bulunuyor. Sistem bildiğimiz karakter başvurusu sistemi ancak bunu oyun içinden istediğimiz zaman direkt olarak aktif edebiliyor ve girişleri kısıtlayabiliyoruz. Karakter başvuruları şuanlık pasif kalacak, ilk hafta doya doya oynayabiliceksiniz. Eğer ki, hile olayları çok olursa ve bu olaylar zarar vermeye başlarsa sistemi erkenden aktif edip girişleri karakter başvurulu şekilde yapacağız. Sunucuda whitelist açık değilken kayıt olan tüm hesaplar whiteliste ekli olacak. Whitelist sistemi aktif olunca hesaplarınızı kaybetmeyeceksiniz.

Yeni VDS'e geçiş sağladığımız için IP adresimizde değişiklik oldu. Konu güncellendi ancak IP adresinide buraya bırakıyorum. Favorilere eklemeyi unutmayın.

SAMP : 51.210.239.219:7777 [BAKIM]
FORUM : luxury-rp.com [BAKIM]
Son düzenlenme: 30 Nisan 2021, 00:30:29 UwernzTR

Sulozzy

Alıntı yapılan: NorthWay - 29 Nisan 2021, 14:06:14
Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Nisan 2021, 00:44:47

Gerçekten garipsin, eski projemizde(2019) hile ile trollemekten ve erenin size klonladığı silahlardan başka bir iş yaptığınız yoktu. Sonrasında tabii ki geldiğin sunucuya döndün orda da hile aranıyordun. Yorumun için teşekkürler, eleştiriye açığız diğer arkadaşa herhangi bir şey demedim fakat sana bir bakmak gerekir tabi.
Hiç bir zaman sunucunuzda kalıcı yada ciddi oynamadım girdim zaten ortamda çok oyuncu yoktu, ortam hileciler ve dmcilerle doluydu bende sunucuda gezdim baktım ortama hile açtım sonra banlandım birde bizi milletin verdiği silahlar ile kalıcı oynuyor diye tanımlamışsın başka bir yerlerinizden element uydurmayın :)
Son düzenlenme: 30 Nisan 2021, 02:31:55 Sulozzy