GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

Ziya bence en başı.Dün gece herkesi banladı.Neyse daha iyi projeler bekliyorum.

2017-2025

yali

Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 23:59:08

Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.

Aynen :D

WantedAlone

Alıntı yapılan: TalhaBGT - 10 Aralık 2017, 05:58:16

Ziya bence en başı.Dün gece herkesi banladı.Neyse daha iyi projeler bekliyorum.

Ziya dediğiniz kişi benim ooc arkadaşım, kardeşim diyebileceğim kişi. Bazı karaktersizlerin onun karakterini kullanarak böyle bir işe kalkıştı. Ziya adlı admine yapılan tüm hakaretler tarafıma yapıldı sayarım ve karşılığını misliyle geri veririm. Sunucu kapanmadı, kapanmayacak. Biz artık başka şerefsiz kişilerin baskısı yüzünden kapatmayacağız. Eğer kapatırsak kendi şerefimizle kapatırız, başka bir söze gerek yok! RedDoom denen şahıs kendini bi şey sanıyor, gerçek hayatta adminlik değil adamlık konuşur. Bunu da hiç bi zaman unutma.
Yeni sistemlerle karşınızda olacağız, Pawn Coderimizle görüştük modda daha da geliştirip, sunucuyu öyle aktif edeceğiz.

Vatan Roleplay olarak kimsenin emeğini yarıda bırakıp, belli belirsiz nedenler ile aranızdan ayrılmayacağımızın garantisini veriyorum.

-Level 8 Admin Batuhan.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2017, 16:57:43 WantedAlone
Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

pag

Biraz yüzünüz olsa kapatır giderdiniz,ama yusuf beyin küçük çocuklardan para kaldırması gerekiyor :D

WantedAlone

Alıntı yapılan: ReDDooM - 10 Aralık 2017, 17:51:03

Biraz yüzünüz olsa kapatır giderdiniz,ama yusuf beyin küçük çocuklardan para kaldırması gerekiyor :D

Işte, ekip çalışmasını bilmeyen bir şahıs.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Tyusuf

İşinizin hakkını veriyordunuz bikaç defa sunucunuzda rol yaptım gayet güzeldi lakin gördüğüm kadar sunucuda bazı tatsızlıklar olmuş samp platformunu bırakmıştım lakin şuan bi sunucu var orada tekrardan samp hayatıma döndüm gidip ekibinizle beraber rol yapabilirsiniz beraber yapabiliriz herşey sunucudan ibaret değil insanlar 4 GB lik bir oyun için birbirlerini kırıyorlar illaki bir sunucuda hakettiğiniz yere gelip yer bulacaksınızdır başarılar dilerim arkadaşlar.

Bahsettiğim sunucu 66 roleplay tabi bi çok sunucu var oralardada rol yapabilirsiniz lakin şuanlık baktıgımda başka sunucu göremiyorum oynamaya değer tekrardan başarılar keyifli roller :)

WantedAlone

Alıntı yapılan: Tyusuf - 11 Aralık 2017, 00:47:32

İşinizin hakkını veriyordunuz bikaç defa sunucunuzda rol yaptım gayet güzeldi lakin gördüğüm kadar sunucuda bazı tatsızlıklar olmuş samp platformunu bırakmıştım lakin şuan bi sunucu var orada tekrardan samp hayatıma döndüm gidip ekibinizle beraber rol yapabilirsiniz beraber yapabiliriz herşey sunucudan ibaret değil insanlar 4 GB lik bir oyun için birbirlerini kırıyorlar illaki bir sunucuda hakettiğiniz yere gelip yer bulacaksınızdır başarılar dilerim arkadaşlar.

Bahsettiğim sunucu 66 roleplay tabi bi çok sunucu var oralardada rol yapabilirsiniz lakin şuanlık baktıgımda başka sunucu göremiyorum oynamaya değer tekrardan başarılar keyifli roller :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, biz de sizin gibi düşünen kardeşlerimizi/abilerimizi bırakmak istemiyoruz. Sizin için hizmet vermeye devam edeceğiz.

LookieS

Server geri açılacak mı ? cidden böyle güzel bir serverin aktif hale gelmesi güzel olurdu.

Paddon34

Admin kadrosundan tut servera kadar her şey çok kötüydü, bu kadar dayanmasına şaşırdım ben. Sunucuya saldırı dediğiniz şey de 13 yaşındaki çocuğun sobeitle weapon hack açıp milleti öldürmesi, sanki 300 kişilik ekip ddos atıyor xd

WantedAlone

Merhaba PawnoTürk!

Sunucumuzda olan olaylar neticesiyle sizden özür diliyorum(z). Biz de bu şekilde duraklatılmasını istemezdik fakat kullanmış olduğumuz modun günümüze uyarlı olmadığını anladık, modu geliştirmemiz gerektiği kararına vardık. Anka(Yusuf) ile görüşmemiz sonucunda sunucunun şuanlık kapatılmasına ve Şubat ayında tekrardan açılmasına karar verdik. Bu kapatılma sonucu emekleriniz kaybolmayacak, Şubat ayında tekrardan aynı kayıtlar ile açacağız. Şimdilik sadece bu platformdan uzaklaşıp, gözlemci haline geçiyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Sevgilerle esen kalın!

''Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş'' diye de bize karşı yapılan sözleri reddediyorum, hepsinin asılsız olduğunu ve bu bildirgeden başka bir bildirge de yayınlanmadığını size belirtiyorum. Kim ne derse desin biz sizin yanınızda mutluyuz!

-Level 8 Admininiz Batuhan.

Konu kilitlenip, arşiv bölümüne taşınabilir.

kyreqtalous

Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Aralık 2017, 20:10:58

Merhaba PawnoTürk!

Sunucumuzda olan olaylar neticesiyle sizden özür diliyorum(z). Biz de bu şekilde duraklatılmasını istemezdik fakat kullanmış olduğumuz modun günümüze uyarlı olmadığını anladık, modu geliştirmemiz gerektiği kararına vardık. Anka(Yusuf) ile görüşmemiz sonucunda sunucunun şuanlık kapatılmasına ve Şubat ayında tekrardan açılmasına karar verdik. Bu kapatılma sonucu emekleriniz kaybolmayacak, Şubat ayında tekrardan aynı kayıtlar ile açacağız. Şimdilik sadece bu platformdan uzaklaşıp, gözlemci haline geçiyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Sevgilerle esen kalın!

''Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş'' diye de bize karşı yapılan sözleri reddediyorum, hepsinin asılsız olduğunu ve bu bildirgeden başka bir bildirge de yayınlanmadığını size belirtiyorum. Kim ne derse desin biz sizin yanınızda mutluyuz!

-Level 8 Admininiz Batuhan.

Konu kilitlenip, arşiv bölümüne taşınabilir.

"Hani nerde o pes etmeme inancı? :/ Uzun soluklu bir sunucu olacağınızı söylemiştiniz ama maalesef dükkanı 'geçici' kapattığınızı duyuruyorsunuz, üzüldüm açıkcası. Şubat ayında yeni modunuzla görüşmek üzere.  :pc:"

KYREQTALOUS

Can Demir

üzüldüm böyle güzel bir sunucunun kapanmasına

LargeBoy

Turk konsept fazla abartılıyor ama yinede başarılar.

pag

Ne kadar kötü bir sonla ayrılsamda 2 ayımı bu sunucuda geçirdim,hayırlısı olsun ne diyelim.

iZombie

Hayırlısı olsun ilk zamanlar iyiydi sonradan kötüleşmeye başladı