GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Nisan 2026, 13:26:39

.

Başlatan Hawkins, 19 Şubat 2022, 11:37:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Holmes

GTA-TR.net | #2026

Hawkins

Alıntı yapılan: megaloman - 23 Şubat 2022, 02:52:15
hazır olan hakan unique modunu birebir kopyalayıp sadece unique roleplay textlerini kaldırıp hudu değiştirip sunucu açmışsınız tamam da discordda zaten modda halihazırda olan çoğu şeyi sizin yaptığınızı belirtmşisiniz. yazık.
Senin için Akıl sağlığından endişeliyim, Unique modu herkese açık hale getirildi. Doğal olarak bu modu kullanma hakkı herkesin var. Şu konuya geleyim; Discord da her şeyi kendimizin yaptığını belirtmedik. Unique modda çok ama çok fazla buglar vardı ve bunları fixleyip, "güncelleme-notlari" adlı kanala fixlediğimiz şeyleri attık ve yeni güncellemeler getirdik. Hiç bir zaman yapmadığımız şeyi yaptığımız olarak göstermedik, göstermeyiz. Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Razbit - 25 Şubat 2022, 18:27:03
Gelelim hayatın gerçeklerine. platformu bitiren kitlee :D

[/url][/img]

Kişiler yetkili kadrosundan ihraç edildi, bu yetkililer üst yönetime rızan olmadan ve haberim yok iken alındı. Ailevi sebeplerden dolayı aktif olamadığım için doğal olarak ilgilenme fırsatım olmadı. Kişilere Discord da özel mesaj yoluyla iletişime geçtiğimde onları ihraç edeceğimi anladı ve sunucuya saldırı girişiminde bulundu, kısa süre içerisinde bunu engelledik. Yaşadığınız sorun için özür dileriz, bir daha yaşanmayacak üzere tekrar bekleriz.

Alıntı yapılan: Razbit - 25 Şubat 2022, 19:31:19
Revizyona gitmelisiniz ekip değişikliği konusunda girip bakayım dedim bunlarla karşılaştım.
Ayrıca sağlam bir ekip ile tekrar burada olacağız, bende bu ekipte olmak istiyorum diyorsanız Discord sunucumuzdan bize ulaşıp, kendinizden bahsedebilirsiniz.

Alıntı yapılan: Keys - 26 Şubat 2022, 22:59:08
Basarilar dilerim :)
Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Deacon - 22 Şubat 2022, 23:03:46
Başarılarınız, daim olsun bu sunucu tutar yerimi alıyım.

İmza - Forte
Teşekkürler. :)

Alıntı yapılan: Keys - 26 Şubat 2022, 22:59:08
Basarilar dilerim :)
Umarım, yorum için teşekkürler.
Son düzenlenme: 28 Şubat 2022, 12:48:07 lazlow

Hawkins

Konu kısa bir süre kilitlenecek. Yeni bir ekip, yeni bir tanıtım ve yeni bir sunucu ismiyle tekrardan karşınızda olacağız. Beklemede kalın!

Leonida

Flood iletiler birleştirilmiştir. Konunuzun kalabalık gözükmesinden ziyade düzenli gözükmesi önemlidir. O yüzden arka arkaya ileti göndermek yerine tek ileti üzerinden teşekkürlerinizi sunmalısın.

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır. Tekrar açacağın zaman moderatörlere veya bana mesaj atabilirsin.

image