GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

WeaponConfig - Hasar Verme

Başlatan SadeceDarly, 24 Eylül 2022, 17:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SadeceDarly

Merhaba sıfırdan copchase modu yazıyorum. Ancak bir problem ile karşılaştım, weaponconfig kurdum onplayerdamage kısmında işte kendi takımına hasar vermesin diye koşul ekliyorum hata mesajı geliyor kendi takımına hasar veremezsin tarzında ancak return döntürtmeme rağmen hasar işliyor. İlk defa karşılaşıyorum, problemi bilen var ise yardımcı olabilir misiniz?

PAWN Kodu: Seç
public OnPlayerDamage(&playerid, &Float:amount, &issuerid, &weapon, &bodypart)
{
if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true && PlayerData[playerid][Suspect]  == true && PlayerData[issuerid][Suspect] == true)
{
HataMesajGonder(issuerid, "Kendi takım arkadaşınıza hasar veremezsiniz.");
return 1;
}
if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true &&  PlayerData[issuerid][Polis] == true && PlayerData[playerid][Polis] == true)
{
HataMesajGonder(issuerid, "Takım arkadaşınıza zarar veremezsiniz.");
return 1;
}
if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true && PlayerData[issuerid][Oyunda] == true && PlayerData[playerid][Suspect] == true && PlayerData[playerid][SuspectAtesetti] == false)
{
HataMesajGonder(issuerid, "Ateş açmayan kişiye hasar veremezsiniz.");
return 1;
}
//----

if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true && PlayerData[playerid][Suspect]  == true && PlayerData[issuerid][Suspect] == true)
{
// HataMesajGonder(issuerid, "Kendi takım arkadaşınıza hasar veremezsiniz.");
return 0;
}
if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true &&  PlayerData[issuerid][Polis] == true && PlayerData[playerid][Polis] == true)
{
// HataMesajGonder(issuerid, "Takım arkadaşınıza zarar veremezsiniz.");
return 0;
}
if(PlayerData[playerid][Oyunda] == true && PlayerData[issuerid][Oyunda] == true && PlayerData[playerid][Suspect] == true && PlayerData[playerid][SuspectAtesetti] == false)
{
//HataMesajGonder(issuerid, "Ateş açmayan kişiye hasar veremezsiniz.");
return 0;
}
return 1;
}

gonyalimane

return 0; cektirirsen sorun çözülecektir.

Murat Budak

Hata Mesajı her kodun arasına boşluk koyup dener misin?
PAWN Kodu: Seç
{

//HataMesajGonder(issuerid, "Ateş açmayan kişiye hasar veremezsiniz.");

return 0;

}

Rodeiun

Murat Budak

Murat Budak

Alıntı yapılan: gonyalimane - 26 Eylül 2022, 21:47:55
return 0; cektirirsen sorun çözülecektir.
Aynen return 0; olacak return 1; koduna dikkat etmedim bazıları return 1; bazıları return 0; mış

Hata

return 1; yaparsan olmaz, return 1; çektiğin yerlere return 0; çekmen lazım

staple

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.
K/A