GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samp Daha Ne Kadar Devam Edicek?

Başlatan Feovac, 30 Haziran 2025, 23:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feovac

Sayın aklına gelirse yada tanıdığı sunucu açarsa gelip bakınan onun dışında GtaMultiye hiç girmeyen üyeler  :elsalla: ,

Sampın son durumu ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum. Daha ne kadar devam ediceğiyle ilgili ilerigörüşlerinizi okumak istiyorum.

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

deksdeveloper

içerisinde oyuncu bulunan her platform devam ettirilebilir. samp hiçbir zaman bitmeyecek, şuan bitse 5 yıl sonra eskileri özleyen ve eskiden samp oynayan zengin birisi aynı metin2 sunucu reklamları gibi reklam basıp sunucu açar.

bu platformun sahibi, sampın geliştirici ekibinin en kıdemli üyesi sayın saygıdeğer full stack developer krips je olduğu sürece sırtımız yere gelmez.

haroldjackson

Alıntı yapılan: deksdeveloper - 30 Haziran 2025, 23:27:38
sampın geliştirici ekibinin en kıdemli üyesi sayın saygıdeğer full stack developer krips je olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
racon bitmiştir

imza kalemle atılır

mtb

2017-2025

Backup

Zombi modunda yıllar boyu devam eder.

DracDonix

Alıntı yapılan: mtb - 01 Temmuz 2025, 00:28:11
samp zaten z roleplayde devam ediyor @DracDonix
Alıntı yapılan: Backup - 01 Temmuz 2025, 07:59:54

farklı konsept ve farklı işler ile kitlenin cezbedilmesi gerekmekte. insanların rage, fivem, alt:v gibi gibi yerlere geçmesi "yeni teknolojiler" başlığı altında olmakta. diyeceklerim bu kadar Z:RP

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Backup

Alıntı yapılan: DracDonix - 01 Temmuz 2025, 11:34:31
Alıntı yapılan: mtb - 01 Temmuz 2025, 00:28:11
samp zaten z roleplayde devam ediyor @DracDonix
Alıntı yapılan: Backup - 01 Temmuz 2025, 07:59:54

farklı konsept ve farklı işler ile kitlenin cezbedilmesi gerekmekte. insanların rage, fivem, alt:v gibi gibi yerlere geçmesi "yeni teknolojiler" başlığı altında olmakta. diyeceklerim bu kadar Z:RP

Kitle mi ? Kaldı mı öyle bir şey ? Tek amacı pc basında os1 çekip blasthk dan indirdiği hileler ile sunuculara dadanan oeler haricinde samp yi adam akıllı oynayan çok az kişi vardır tr de. O da 2-3 sunucuya anca yeter.

Krips Je

San Andreas Multiplayer kaldığı yerden devam edecek. 2017'de aynısını demiştik, 2019-2020'de de demiştik, 2023'te de demiştik ancak hala ve hala kendini ayakta tutuyor ve bu bitmeyecek, sonsuz bir döngü olarak devam edecek. Türkiye'de bitse de yabancı sunucularda halen devam ediyor.

X adlı 16 yaşını yeni tamamlamış çocuğun yaptığı yorum az çok doğru :D Bizim gibiler olmasa bu millet nasıl bir şeyler öğrenecek? Meslektaşlarıma saygım sonsuzdur ve bu platformda yararlı konular paylaşıldığı sürece, inan bana, bu platform 2030'a kadar devam eder. Çünkü bizler yaşlandıkça, unutmayın, bizden küçükler de bizimle birlikte büyüyor ve burayı yeni yeni keşfediyorlar.

Yorumumu bir cümle ile bitirmek istiyorum, Burası bir neslin değil, birçok neslin ortak mirasıdır. :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

xeoNNN

.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2025, 19:32:25 xeoNNN

Necip

Bitroast comeback lazım bu platforma aciliyet yuksek :serefe:

favdrizz

Yorumlarda bulunan eleman, kendisini öve öve bitirememiş. Daha bu sene platformda boy göstermiş, Flexman denilen "teröristin" yanına sığınmış, küçük yaşta bir arkadaşımız... Bu platformun en iyilerinin kim olduğunu, eski SA:MP oyuncuları zaten biliyor. Bu platformun ölmesinin temel sebebi Flexman'dır. Kimseye sunucu açtırmayan, insanları platformdan toksikleyip uzaklaştıran ve RAGE:MP'de Nervous tarafından kıçına tekme yediği için yalnızca SA:MP gibi bir yerde barınabilen bir ittir kendisi. Flexman bu platformdan s*ktirip gitse, bu platform yeniden ayağa kalkar.

Eminim ki o Flexman'ın iti de bana laf atmaya çalışacaktır. Onlara şu cevabı vermekten onur duyarım:
Kendini lider sananlar, arkasına topladığı it sürüsünü ordu zanneder.

Son düzenlenme: 31 Temmuz 2025, 11:47:42 favdrizz Sebep: resim linki koydum

Krips Je

Alıntı yapılan: favdrizz - 31 Temmuz 2025, 11:44:25
Yorumlarda bulunan eleman, kendisini öve öve bitirememiş. Daha bu sene platformda boy göstermiş, Flexman denilen "teröristin" yanına sığınmış, küçük yaşta bir arkadaşımız... Bu platformun en iyilerinin kim olduğunu, eski SA:MP oyuncuları zaten biliyor. Bu platformun ölmesinin temel sebebi Flexman'dır. Kimseye sunucu açtırmayan, insanları platformdan toksikleyip uzaklaştıran ve RAGE:MP'de Nervous tarafından kıçına tekme yediği için yalnızca SA:MP gibi bir yerde barınabilen bir ittir kendisi. Flexman bu platformdan s*ktirip gitse, bu platform yeniden ayağa kalkar.

Eminim ki o Flexman'ın iti de bana laf atmaya çalışacaktır. Onlara şu cevabı vermekten onur duyarım:
Kendini lider sananlar, arkasına topladığı it sürüsünü ordu zanneder.

TR PANEL üzerinden üstüme gelinmeye çalışılmış. Masaüstümdeki bir simgeye bakıp "vuracak yer" aramak, ancak hiçbir şey üretmeyen, başkasının emeğine laf atarak tatmin olan insanlar tarafından yapılır.

Bahsettiğiniz "TR PANEL" yıllar önce bireysel olarak geliştirmeye başladığım bir projeydi. Kullanmak için değil, satılabilir hale getirmek için uğraştım. O dönemde bu fikre kimse kafa bile yormazken, şimdi 2025 yılındayız ve eline bilgisayar geçen her 13 yaşındaki çocuk "panel yapıyorum" diye dolanıyor. Zamanında düşündüğüm şeyin bugün neredeyse standart hale gelmesi, ne kadar önden gittiğimin çok net bir göstergesidir.

Şunu da net yazayım: Bu yorumu yapan dahil, bugün bu platformda "etik" pozlarında dolaşan birçok kişi geçmişte insanların IP'sini topladı, ailelerine ulaştı, oyuncu bilgileriyle tehdit etti. Bu gerçekleri saklamaya çalışan sizlersiniz, ben değilim. Bana karakter dersi verecek son kişiler sizsiniz.

Ayrıca "küçük yaşta bir arkadaşımız" diyerek imalı şekilde küçümsemeye çalıştığınız kişi 24 yaşında, evli, kendi işini yapan bir birey. Kendi hayatınızda ne başardınız da başkalarının yaşına laf atıyorsunuz? Büyüklük yaştan değil, kafadandır. Ama anladığım kadarıyla sizin kafa hhalen 2016'larda takılı kalmış.

Flexman konusuna gelirsek... "Flexman bu platformdan gitse, platform yeniden ayağa kalkar" diyerek gerçekten komik duruma düşmüşsün. Çünkü 2025 yılındayız ve URP, halen SA:MP'ta ayakta kalan, tek dikkat çeken ciddi RP sunucusu ve sadece RP konsepti olmaktan bile çıktı daha ileri seviyeye taşıyor kendini. Flexman olmasaydı, URP bu noktaya gelemezdi. Evet bunu kabüllenmeliyiz, SA:MP'ın kitlesi artık büyüdü, zaman değişti. Ama bu kitlenin son yıllarda izlediği tek kaliteli yapı yine Flexman ve bizlerin elinden çıkan URP oldu. Bunu istemeyen, kabul edemeyen kıskanır. Siz de onu yapıyorsunuz.

U-Roleplay yönetiminin yaptığı her şeyin bir duruşu, disiplini ve vizyonu var. Sizin gibi kime ne yaptığınız belirsiz insanların "Flexman gitsin platform düzelir" şeklindeki hezeyanları, sadece kendi başarısızlığınızı örtme çabası.

Kick platformunda gözünüzün önünde yazıyorum herşeyi ben. canlı yayınlar açıyorum, satır satır ne yaptığımı gösteriyorum ki belki sizlere de bir şeyler öğretir diye. En azından bazıları gibi tırnak içinde "developer" yazıp geçmiyorum. Kopyala yapıştırla, CTRL+C ve CTRL+V ile developer olunmaz. Ben bu platforma sonradan gelmiş biri değilim. 2012'den beri buradayım. Sen daha yeni yeni ayaklarınla yürümenin yollarını ararken, ben Python da import socket, import threading, import requests gibi gibi modüllerle uğraşıyor, veri çekmeye, veri işlemeye kafa yoruyordum.

Ben bu yola hiçbir şeyi hazır bulmadan başladım. Ne bir rehberim vardı, ne elimden tutan biri. Komut satırı karanlığında sabahlayarak, her hatayı sindirerek, taş üstüne taş koyarak geldim bu noktaya. Bugün hâlâ yazılımda emin adımlar atıyorsam, sebebi geçmişte gösterdiğim dirayet ve disiplin. Bu yolu nasıl geldiğimi sizin düşünce seviyenizle anlamanızı beklemiyorum. Çünkü o kadarını düşünmek, ciddi bir bilinç gerektirir.

Son olarak şunu unutmayın: Ben kimseye kendimi anlatma çabasında değilim. Ama ismini yıldızla süsleyip kendini bir şey sananlara gerçekleri hatırlatmak bazen gerekir. Karakter sorgulamadan önce, dönüp kendinize bakın. Sonra belki sessiz kalırsınız. Gerçekler ağırdır, herkes taşıyamaz.

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

ispogue

Unknown nickiyle SA:MP başladım ve hala buradayım, maziyi özleyen çoğu kişide burada. İstemci kapatılmadığı sürece oynanır.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

haroldjackson

samp tr kavgalarını gördükçe

imza kalemle atılır