GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samp Daha Ne Kadar Devam Edicek?

Başlatan Feovac, 30 Haziran 2025, 23:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

favdrizz

Pekâlâ. Hâlâ "24 yaşındayım, evliyim" gibi komik söylemlerle insanlara hayatın hakkında yalan söylemen, trajikomik olmanın ötesinde gülünç bir hâl alıyor. :kahkaha:
Gerçekten de bu kadar basit yalanlara sığınmak, karakterinin ne kadar zayıf, kişiliğinin ne kadar içi boş olduğunu gözler önüne seriyor. Madem o kadar iddialısın, çık da doğru düzgün bir geçmiş koy ortaya. Ama sen hâlâ insanlara sahte bir kimlikle rol kesiyorsun; birazcık kendin ol da nasıl bir bok olduğunu herkes görsün. Maskeni düşürmek bu kadar mı zor senin için?

Şimdi gelelim asıl meseleye. Bahsi geçen "Flexman" ve onun etrafına toplanmış zavallı tayfanın, geçmişte çocuk p**nosu içeren arşivlere sahip olduklarına ve bu içerikleri anonim mecralarda yayma ya da satma gibi iğrenç girişimlerde bulunduklarına dair sohbet ekran görüntüleri de mevcuttu. Bu tür şeyler şaka kaldırmaz. Tabii bunları bilmemen normal; çünkü ya bilmeyecek kadar uzaksın ya da bilip de sesini çıkaramayacak kadar korkak.

Yani ortada bir gerçek var: Böyle bir lekenin bu kadar ciddiyetle konuşuluyor olması bile, bu şahsın çevresinin ne kadar it dolu olduğunu açıkça gösteriyor. Sen ise hâlâ gelip bu isimleri savunacak cesareti kendinde buluyorsan, ya aynı çukurdasın ya da oraya düşmeye meyillisin.

SAMP platformunda bir dönem "SAMP Senatosu" adı altında organize edilmiş, o dönem platformun gerçek sahiplerinin yer aldığı bir Discord sunucusu vardı.
Şimdi çıkıp "SAMP Senatosu da ne?" diyeceksin, çünkü zaten senin devrin bile değil o. O ortamı bilenler, kimlerin ne mal olduğunu çok iyi bilir. Senin ise yaptığın tek şey, sürekli 2012 masallarını anlatıp "ben şöyle zorluklar çektim, böyle mücadele ettim" diye insanları keklemek. Ne kadar da bayat bir senaryo... :kahkaha:  Oysa platformda kaç kez ismini değiştirdiğini,    hangi sunucularda sığıntı gibi barınmaya çalıştığını illa ki bilen vardır, üzerine çok fazla düşmüyorum. Kimin kimden korkup kullanıcı adını değiştirdiği, hangi gruplardan tekmeyi yedikten sonra "ben zaten çıkacaktım" ayağına yattığını da biliyoruz. Dik duruyorsun ama geçmişin biat etmenle dolu.

Hadi dürüst olalım, senin ne karakterin kalmış ne itibarın. Buraya gelip de üst perdeden konuşmaya çalışman sadece bir ego tatmini. Ama unuttuğun şey şu: geçmişin izi, kullanıcı adı değiştirince silinmez. Arşivler unutmuyor, insanlar da unutmuyor.
Sen unutsan bile, hatırlayanlar illa ki olacaktır.

TR Panel'de paylaştığım ekran görüntüsüne gelince... O görüntü seni neden bu kadar rahatsız etti, bir düşün istersen :kahkaha: . Çünkü orada yazanlar seni ya da yakınındakileri bir şekilde yansıtıyor olabilir mi? Bilemem. Ama senin bu kadar sinirlenmen, boşuna değil. Demek ki o görüntü, canının yandığı bir yere dokunmuş.

Sonuç olarak, senin gibi profiller platformun görsel kalabalığı olmaktan öteye geçemedi. Ne üretmişsin, ne yönetmişsin, ne de adam akıllı bir iz bırakmışsın. Sadece laf, sadece yalan, sadece poz... Üzgünüm ama burası artık o yalanların alıcısı olan eski platform değil. Burada herkes gerçeği biliyor. Lafla peynir gemisi yürümez, sahte kimlikle geçmiş temizlenmez.