GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LanceX

mtb

Sunucu otomatik olarak kendini restartladığı için onun ile uğraşıyorlar.

2017-2025

Shalute1

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 16 Şubat 2018, 21:24:30

Sunucu otomatik olarak kendini restartladığı için onun ile uğraşıyorlar.

Sorun halloldu.Artık kapanmayacak.

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

mtb

2017-2025

Anka

Vatan Roleplay
Sunucu aktiftir, domain sorunları sebebiyle 5.39.125.224 ip adresini favori listenize ekleyerek sunucuya giriş sağlayabilirsiniz. Domain sorunu kısa süre içerisinde düzeltilecektir, iyi roller dileriz.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2018, 22:51:04 Anka

mtb

Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27

Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum

Ahahhahaa :D

2017-2025

HyperCharge

!Adrogos

Shalute1

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 17 Şubat 2018, 06:57:43

Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27

Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum

Ahahhahaa :D

Öncelikle sunucumuza girmek isteyen kişiler saygı ile geliyor sen ondan mahrumsun o yüzden gelemiyorsun :)

Gogh

Alıntı yapılan: Silver - 17 Şubat 2018, 01:52:35

Yusuf`un ısrarına karşılık 16 şubat saat 22:30+ itibari ile birlikte ekipte developer olarak bulunacağım.

Gelişme içerisinde sunucunun aktifliğini koruyabilmesi amacında, Vatan RPG oyun modunda gelişimlere tam anlamıyla katkım olacak.

Sunucuya girişler aktif, gelişmeler dışında sunucu modunda ki açıklar yarın tam anlamıyla hata tespitleriyle birlikte fixlenecektir.

Aktif bug bildirimlerini Vatan roleplay forum üzerinden bana ulaştırabilirsiniz.

Oyun modunda ki bazı sonradan keşfedilen hataların tam anlamıyla giderilmesi halinde yeni versiyon olacak 3.6 sürümünde yeni sistemler sizlerle olacaktır.

Sunucunun çökme sorunu tarihe karıştı.

Bu yolda VT ekibinde ve helper takımına başarılar dilerim.

Edit bir modda bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız, ayrıca alışa gelinmiş modlar olduğu için sizi tercih edeceklerini sanmam horizon modu isteseler başka sunucularda mevcut.

Shalute1

Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 12:38:28

Yusuf`un ısrarına karşılık 16 şubat saat 22:30+ itibari ile birlikte ekipte developer olarak bulunacağım.

Gelişme içerisinde sunucunun aktifliğini koruyabilmesi amacında, Vatan RPG oyun modunda gelişimlere tam anlamıyla katkım olacak.

Sunucuya girişler aktif, gelişmeler dışında sunucu modunda ki açıklar yarın tam anlamıyla hata tespitleriyle birlikte fixlenecektir.

Aktif bug bildirimlerini Vatan roleplay forum üzerinden bana ulaştırabilirsiniz.

Oyun modunda ki bazı sonradan keşfedilen hataların tam anlamıyla giderilmesi halinde yeni versiyon olacak 3.6 sürümünde yeni sistemler sizlerle olacaktır.

Edit bir modda bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız, ayrıca alışa gelinmiş modlar olduğu için sizi tercih edeceklerini sanmam horizon modu isteseler başka sunucularda mevcut.

İsteyen istediği sunucuda oynayabilir ben 10 kişiylede oynarım rol yaparım eğlendiririm onları zamanlarını çalmam diğer serverler gibi :) Edit mod diyorsunda bunu derken içinden bir şeyler geçmiyor mu eski bir modla pawn bilgin olmadan yalan dolanla sunucu açmaya kalkıştın 6 yıldır bu platformdayım beni tanıyan tanır tanımayan yoktur Bu kadar basit edit mod diye geçilmemeli hangi sunucu sıfırdan kodlandı varsa çıksın bir baba yiğit bütün servetimi önüne dökecem ya impact ya horizon yada heranın modu editi dolu ne yani seni sunucuma pawn coder alıp afedersin ama b*k ettiğinimi izleyeceğim ?
Şurada 2 3 kuruşluk bilgin ile konuşma Sen yokken bizler vardık yüzsüzlüğünde bu kadarı sunucuma gelip oynuyorsun teamspeak 3 de iyi ilişkiler kuruyorsun burda çatışma çıkarıyorsun yüzsüzlük başka bir şey demiyorum :)

Gogh

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 17 Şubat 2018, 12:50:54

Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 12:38:28

İsteyen istediği sunucuda oynayabilir ben 10 kişiylede oynarım rol yaparım eğlendiririm onları zamanlarını çalmam diğer serverler gibi :) Edit mod diyorsunda bunu derken içinden bir şeyler geçmiyor mu eski bir modla pawn bilgin olmadan yalan dolanla sunucu açmaya kalkıştın 6 yıldır bu platformdayım beni tanıyan tanır tanımayan yoktur Bu kadar basit edit mod diye geçilmemeli hangi sunucu sıfırdan kodlandı varsa çıksın bir baba yiğit bütün servetimi önüne dökecem ya impact ya horizon yada heranın modu editi dolu ne yani seni sunucuma pawn coder alıp afedersin ama b*k ettiğinimi izleyeceğim ?
Şurada 2 3 kuruşluk bilgin ile konuşma Sen yokken bizler vardık yüzsüzlüğünde bu kadarı sunucuma gelip oynuyorsun teamspeak 3 de iyi ilişkiler kuruyorsun burda çatışma çıkarıyorsun yüzsüzlük başka bir şey demiyorum :)

Pawn coder alın mı dedim?
Sunucu içindeki durumları arkadaşlık ilişkime yansıtmıyorum.
Eski dediğin mod şuan piyasadaki tüm modlardan gelişmiş, bukadar çekememezlik ne anlamadım.

Anka

Her şey birden olacak diye bir şey yok buglar en yakın zamanda düzeltilecektir önemli olan oyun içerisindeki arkadaşlık ve aile ortamı, bu konu hakkında buradan daha uzatmanızı istemiyorum sevgiler & saygılar.

Anka

mtb

2017-2025