GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

Ya bir unsur var,aktif olmayıp birlik üyelerimin her gün her saat aktif olduğu birliğim kapandı.

2017-2025

pag

Alıntı yapılan: Silver - 26 Şubat 2018, 15:09:25

Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.

Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.

Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..

Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar  :cakal:

Anka

Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Şubat 2018, 17:50:09

Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.

Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.

Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..

Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar  :cakal:

Mehmetcan burada kimseye bugüne dek uslubumu bozmadım Pawnoturk adresindki tüm yetkililerde bilir olayları ben karaktersizlerle ne anlaşırım ne bir şey yaparım hele de bu karaktersizlerin başı sensen ve sen hangi yüz bulup da benim konuma yorum atıyorsun haddini bil haddini biz seni sildik... Senin yaptığından sonra.
18/11/2017 Hatırlatırım

https://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1492.0

trabzon

Belki eskiden yerimde olabilirdin fakat, benim gibi asla olmazsın.

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 26 Şubat 2018, 17:44:08

Ya bir unsur var,aktif olmayıp birlik üyelerimin her gün her saat aktif olduğu birliğim kapandı.

Belli ki bir sebep yüzünden kapatılmış birliğiniz, sebep olmadan hiç bir şekilde birlik kapatma olayları olmuyor.. Birlik kapandığında kapanma sebebini forumda ki birlik başvurusunda birlik yönetim kişileri tarafından paylaşılıyor. Teamspeak adresinde birlik yetkilisi beklemeniz gerekir, gerekirse bende yardımcı olurum size.
Son düzenlenme: 26 Şubat 2018, 18:29:34 Silver

Shalute1

Siz yeterki isteyin "Cihad" denilen şeyi yapın oyuncuları rahatsız edin ama biz izin vermeyiz Client sistemi geliyor Client ban diye bir şey var değil mi ? :) Hiç bir şekilde oyuncuları rahatsız etme gibi bir söz konusu bile olamaz basit insanlar yapar o trollükleri.

Hani diyorsunuz sunucu kapanır falan bırakın o işleri yeri geldiğinde sunucunun admini oyuncusu bile sunucuyu ayakta tutmaya yetecek herkez saygı çerçevesi içerisinde devam ediyor.

Yürüdüğümüz yolda ayağımıza çelme takanlar olacak farkındayız şuanda karşılaşıyoruz.Ama hepsi bizim yararımıza :)

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

pag

Alıntı yapılan: Anka - 26 Şubat 2018, 18:22:29

Mehmetcan burada kimseye bugüne dek uslubumu bozmadım Pawnoturk adresindki tüm yetkililerde bilir olayları ben karaktersizlerle ne anlaşırım ne bir şey yaparım hele de bu karaktersizlerin başı sensen ve sen hangi yüz bulup da benim konuma yorum atıyorsun haddini bil haddini biz seni sildik... Senin yaptığından sonra.
18/11/2017 Hatırlatırım

https://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1492.0

Üslubumu koruyup olumlu bir yorum yapayım dedim onda bile bir art niye arıyorsunuz,Bu sunucunun 0 çektiği zamanları hatırlatırım sen dahil hiç kimse sunucuya girmiyordu,bu sunucu benim sayemde 50 kişiyi gördü,hakkım yenildiği için sunucuyu bırakıp "kendi emeğimle" hazırladığım modu paylaştığım için düşman kesildiniz.
2 aydır hiçbir şekilde samp oynamıyorum tüm tanıdık çevreyle iletişimi kestim ve hâla cihatcı diyorsunuz ben size daha ne diyim yapacak olsam bir ton sql,php,mod açığınız var neden forumdan konunuzu baltalamakla uğraşayım  :şeytan: :cakal:
Herneyse bu konunuza yazdığım son yorumum olsun.
Birde sunucuya yeni başlayacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak,bir iki hafta yusuf abinizle iyi geçinin üçüncü hafta helper dördüncü hafta admin beşinci haftada bir miktar para yardımı yaparak sunucu ortağı dahi olabilirsiniz,rol-emek vs. Uğraşmayın basın parayı keyfinize bakın İYİ FORUMLAR  :helal:

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45

En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.

Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.

Canım kardeşim burada tartışma yaratmıyorum ben adam birşey demiş bende onu haklı buluyorum eleştiri yapıyorum , eleştiri kaldıramayacaksanız yorum yapmayın git nereye şikayet edersen et ben burada tartışma yaratmıyorum Hawk adlı arkadaşta yaratmıyor eleştiri yapmış beğenmemiş neden tepki veriyorsunuz sizene kardeşim eleştiri yapmış çekemeyeceksen kapat konuyu gelmiş hala tepki veriyon tartışma çıkartıyorsun ben kendi eleştirimi yaptım adamın yorumunu haklı buldum istediğin yere şikayet edebilirsin, kolay gelsin iyi forumlar.

Anka

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 26 Şubat 2018, 20:14:32

En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.

Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.

Canım kardeşim burada tartışma yaratmıyorum ben adam birşey demiş bende onu haklı buluyorum eleştiri yapıyorum , eleştiri kaldıramayacaksanız yorum yapmayın git nereye şikayet edersen et ben burada tartışma yaratmıyorum Hawk adlı arkadaşta yaratmıyor eleştiri yapmış beğenmemiş neden tepki veriyorsunuz sizene kardeşim eleştiri yapmış çekemeyeceksen kapat konuyu gelmiş hala tepki veriyon tartışma çıkartıyorsun ben kendi eleştirimi yaptım adamın yorumunu haklı buldum istediğin yere şikayet edebilirsin, kolay gelsin iyi forumlar.

Bir bakarsan sevinirm Hawk'ın yorumu hala duruyormu orada.

Gogh

Alıntı yapılan: Anka - 26 Şubat 2018, 21:48:58

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 26 Şubat 2018, 20:14:32

Bir bakarsan sevinirm Hawk'ın yorumu hala duruyormu orada.

Benim derdim sunucuyla yada vatanla değil, derdim gereksiz adminler ileydi ve bunların yüzünden konunun kirlenmesini istemedim.

Kiproo

Konuyu yanlış yanlış mantığa aykırı yerlere niye sürüklüyorsunuz ki, Geçmişe dönelim desek Adamın biri YNG modunu editler sunucu açar batırır sunucuyu kapar, Sonra YNG modunu sevmiyorum der iki yüzlülük yapar bir adamda bunu haklı bulur, Yüzünüzdeki maskenin altında yatan kişiliğinizi belli etmeyin insanlar sizden dahada soğumaya başlayacak hiç değilse Platformdaki ortamdan kopmaya çalışmayın İyi forumlar.

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 18:22:33

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46

Değerli yorumun için teşekkür ederiz sunucumuza bekleriz :)

Ben zaten sunucunuzda oynuyorum :)

-K. Atahanli
Son düzenlenme: 27 Şubat 2018, 20:05:15 Xravy

Shalute1

Öncelikle sunucuda bir gram açık yoktur kodları denerken bile 3 4 kere bakıyorum yanlışlık varmı diye Yönetim ekibi profesyonel kişiler tarafınca yönetilmekte işinin ehli olan kişiler bulunmakta Silver olsun vatan olsun yönetim ekibi sağlam

Konuyu baltalamayın

İyi forumlar.

Gogh

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 28 Şubat 2018, 17:13:38

Öncelikle sunucuda bir gram açık yoktur kodları denerken bile 3 4 kere bakıyorum yanlışlık varmı diye Yönetim ekibi profesyonel kişiler tarafınca yönetilmekte işinin ehli olan kişiler bulunmakta Silver olsun vatan olsun yönetim ekibi sağlam

Konuyu baltalamayın

İyi forumlar.

Yıllar geçtikten sonra konuyu üstte tutma çabana hayranım.

Shalute1

uslubumu bozmak istemiyorum.
Saygı ve sevgi çerçevesi içinde

Konuyu üste çıkardığın için sağol yukarıda kaç mesaj birikmiş ve bunlara bile cevap atmam yasak Hawk Bey değil mi ? istediğim postu yollayabilirim.

Shalute1

Bir daha eleştiri değilde saldırı tipinde post atarsan yüksek mevkilere çıkaracağım gerekli şeyleri yaptıracağım iyi forumlar.

Aytuğ

Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle ve daha iyi oyun keyfi için Client kodlandı, eklendi.
detaylı bir bilgi  için buraya tıklayabilirsiniz.

Ne gibi güncellemeler getirildi?

* Kumar sistemi kodlandı, min ve max değer olarak kumarhanede zar oyunu oynayabilirsiniz.
* Benzin sistemi yeniden kodlandı.
* Özel araçlarda ve bisiklette benzin gitmeyecek.
* Birlik araçlarına birlik üyesi dışındakiler binemeyecek.
* Maaş sisteminde ki kritik sorun çözüldü.

Daha fazlası için buraya tıklayınız.

Son düzenlenme: 02 Mart 2018, 10:10:47 Aytuğ