GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yazılım Mesleği! V3 YAYINDA! | Cengo - Cudless

Başlatan Cengo, 07 Nisan 2019, 16:00:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Yazılımcı sistemini vereceğim.Bu sistem sadece Hera modunu kullananlar için kullanışlıdır.

İlk başa  #define YAZILIMCI_UCRET (75000) yazıyoruz bu 75 bini değiştirebilirsiniz,definelerin olduğu kısma yazın bunu.

V1

Modun boş kısmına
PAWN Kodu: Seç
CMD:yazilimciol(playerid, params[])
{
{
SendServerMessage(playerid, "Yazılımcı olmak için 75 bin dolar ödemeniz gerekmekte! (/yazilimcikabul 75k gider)");
}

return 1;
}

Bunuda boş bir kısmına

CMD:yazilimciyardim(playerid, params[])
{
    if (PlayerData[playerid][pJob] != JOB_YAZILIMCI) return SendErrorMessage(playerid, "Bu komutu sadece yazılımcılar kullanabilir.");
    {
SendServerMessage(playerid, "/oyungelistir /oyuncikart /yazilimcik");
}

return 1;
}

Bunuda modun boş kısmına yazıyoruz

CMD:yazilimcikabul(playerid, params[])
{
if (GetMoney(playerid) < YAZILIMCI_UCRET) return SendErrorMessage(playerid, "Yazılımcı olmak için %s kadar dolara ihtiyacın var.", FormatNumber(YAZILIMCI_UCRET));

PlayerData[playerid][pJob] = 18;
GiveMoney(playerid, -75000);
    return SendServerMessage(playerid, "Başarıyla yazılımcı oldunuz! Komutları görmek için /yazilimciyardim");
}

Bunuda yazıyoruz :d
CMD:yazilimcik(playerid, params[])
{
if (PlayerData[playerid][pJob] != JOB_YAZILIMCI)
return SendErrorMessage(playerid, "Yazılımcı olmadığın için bu komutu kullanamazsın.");

if (GetMoney(playerid) < YAZILIMCI_UCRET) return SendErrorMessage(playerid, "Yazılımcılıktan ayrılmak için %s kadar paraya ihtiyacın var.", FormatNumber(YAZILIMCI_UCRET));

PlayerData[playerid][pJob] = 0;
GiveMoney(playerid, -75000);
return SendServerMessage(playerid, "Başarıyla yazılımcılıktan ayrıldın.");
}

Modda Job_Getname(type) bunu aratıp en altına yani case 17 nin altına

case 18: str = "Yazilimci";

Bunu ekliyorsunuz.

NOT: Sistemdeki ./oyuncikart , /oyungelistir komutları kendi sunucumda işleyecektir,eğer onuda tamamlarsam sizinle paylaşabilirim iyi kullanımlar eleştiriye açığım!

NOT 2: Hera modunda bu sistem işleyebilir,bazı yerleri kendi modunuza göre ayarlarsanız sizdede işler! İyi kullanımlar

Oyun Geliştirme Kodu :
CMD:oyungelistir(playerid, params[])
{
if (PlayerData[playerid][pJob] != JOB_YAZILIMCI) return SendErrorMessage(playerid, "Yazılımcı olmadığın için oyun geliştiremezsiniz!");
if(PlayerData[playerid][pOyunGelistirmeZamani] > 0) return SendErrorMessage(playerid, "Oyununu geliştirdin 5 saat sonra tekrar geliştirebilirsin!",PlayerData[playerid][pHediyeTime]);
new developer = RandomEx(5000, 10000);
SendServerMessage(playerid, "Devletten paranı aldın!", developer);
GiveMoney(playerid, developer);
PlayerData[playerid][pOyunGelistirmeZamani] = 5;
return 1;
}

Oyunu sadece 5 saatte bir geliştirebilirsiniz ve devletten para alıyorsunuz!

V2 NOT: Pawno'dan playerdata'yı aratıp pOyunGelistirmeZamani, eklerseniz kodlar hatasız çalışır.

V3 NOT: V3 Sayfa 2'De Cudless tarafından paylaşıldı ister bu V1-V2 kodlarını kullanın ister V3 kodlarını.

Son düzenlenme: 09 Nisan 2019, 17:07:18 Cengo

Codes.

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Cengo

Athena

Bütün kodları tamamlıyıp paylaşsaydın daha iyi olurdu sana tavsiyem bütün kodları bitir ve konuyu düzenle.

DracDonix

Paylaşım için teşekkürler  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cengo

:flood:Alıntı yapılan: Athena - 07 Nisan 2019, 20:48:02

Bütün kodları tamamlıyıp paylaşsaydın daha iyi olurdu sana tavsiyem bütün kodları bitir ve konuyu düzenle.

V1-V2-V3-V4 Gibisinden arttırmayı düşünüyorum zaten bu konuda yazdığım projeden ayrıldım kodları yakında atarım,sadece şimdilik V2'yi atıcam yani o da oyungeliştir olucaktır.

Medcezir

Cengo

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Nisan 2019, 20:52:34

Birşey değil V2 kodu eklendi Ara Güncelleme ile Oyun Çıkart'ı da eklerim ve sistemi tamamen bitiririm inşallah,böyle yorumlarınızı görmek beni heveslendiriyor,mutlu oluyorum.

Cengo

Alıntı yapılan: Medcezir - 07 Nisan 2019, 20:56:01

Eline sağlık.  :kalp:
Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Nisan 2019, 20:52:34

Güzel yorumlarınız için teşekkürler PAWN'da acemiyim hem kendi sunucuma kodlayıp hem sizlere yardım etmeye çalışıyorum.

Athena

Alıntı yapılan: Cengo - 07 Nisan 2019, 20:53:11

V1-V2-V3-V4 Gibisinden arttırmayı düşünüyorum zaten bu konuda yazdığım projeden ayrıldım kodları yakında atarım,sadece şimdilik V2'yi atıcam yani o da oyungeliştir olucaktır.

Acemi bir Pawn Coder için başarılı, umuyorum ki ilerde başarılı bir Coder olacaksın.  :yaramaz2: ;)

Eamon

Güzel fakat yazılım çıkartmayı biraz daha geliştirebilirsin çok basit olmuş orası fakat sistemini samp adına paylaşman güzel bir şey :helal:

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Dyternal

Pek gerçekçi olmamış bende yapmıştım fakat bildiğin yazmalı yani.

Cengo

Alıntı yapılan: Athena - 07 Nisan 2019, 21:03:06

Acemi bir Pawn Coder için başarılı, umuyorum ki ilerde başarılı bir Coder olacaksın.  :yaramaz2: ;)
Alıntı yapılan: Dyternal - 07 Nisan 2019, 21:18:13

Pek gerçekçi olmamış bende yapmıştım fakat bildiğin yazmalı yani.
Alıntı yapılan: Athena link=topic=9971.msg95477#msg95477
date=1554660186

Tüm güzel yorumlarınız için teşekkürler sanırım V3 uzun zaman sonra gelebilir. Bu para sistemini kaldırıp okuma gibi bir sisteme çevirebilirim.

-Mobil

cudless

Fikir vereyim, yazılımcı mesleği ise yazılımla ilgili belirli kelimeleri bilebilir şu şekilde, /kelimebil development dedi mesela 500 dolar kazandı, kelimeleri sen belirlersin. Başarılar.

No-Name

Kodlara bakmadım ama iyidir ya, ismi ile bir farklılık yaratıyor en azından. Paylaşım için teşekkürler.