GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
10 Mayıs 2026, 15:02:31

YSI Sorunu...

Başlatan pag, 19 Kasım 2017, 18:48:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Merhaba modumu YSI 4.1 sürümüne yükseltirken böyle bir hata alıyorum,fakat dosyaları incelediğimde böyle bir dosya zaten var?
PAWN Kodu: Seç
C:\Users\Can\Desktop\Proje\pawno\include\YSI/y_timers.inc(1) : fatal error 100: cannot read from file: "..\YSI_Internal\y_compilerpass"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Wither

Imzanı gördükçe gülüyorum nedense  :kahkaha:

Pawno>Include>YSI>YSI_Internal>y_compilerpass dosyası mevcut mu kontrol et.
Eğer yoksa YSI'i güncellerken dosyalar tam atılamamış tekrardan indir güncelle.

pag

Alıntı yapılan: Wither - 19 Kasım 2017, 22:34:31

Imzanı gördükçe gülüyorum nedense  :kahkaha:

Pawno>Include>YSI>YSI_Internal>y_compilerpass dosyası mevcut mu kontrol et.
Eğer yoksa YSI'i güncellerken dosyalar tam atılamamış tekrardan indir güncelle.

4.1'de YSI ve YSI_Internal ayrı ayrı dosyalar halinde,dediğiniz gibi dosyayı kontrol ettim öyle bir dosya var.

_Code

En son sürümü varsa bir dene yoksa eski sürümlerine indir. :)

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Controbryget

Nadirde olsa başıma gelen olaylardan biri tafsiyemi bırakmadan bu konuyu geçemeyeceğim, kişisel bilgisayarımda .pwn, .inc uzantılı dosyalar için "Pawno.exe"'yi varsayılan açılış programı olarak belirliyorum buda benim bazen aceleci durumlarımda gözümden kaçıyor haliyle daha önce belirlemiş olduğum dizinin dosyaları ile işlem yapmaya çalıştığından dosyayı eksik bir biçimde buluyor bu ve benzeri gibi hatalara yol açıyor işe yaramasa bile ortadaki şüphelerinizden birini aklınızdan kaldıracağını düşündüğüm nacizane tavsiyem;

İşlem yapmakta olduğunuz/olacağınız klasöre girin > Pawno Klasörünü açın > Pawno.exe'nin üstüne gelip sağ tık "Yönetici Olarak Çalıştır"'ı tıklatın > Compile edeceğiniz yada işlem yapacağınız dosyayı seçmek için sol üst köşede bulunan araç cubuğundan "Aç"'ı / "Open"'ı "Sarı Evrak Çantası görünümlü buton'a" tıklatın ve dosyanızı seçin > Sonrasında Modunuzu Compile edin

İlgili dosyaların eksiksiz olduğunu ve bu hatayı halen aldığınızı belirtmişsiniz doğrusu aklıma birkaç ihtimalden biri olan yukarıdaki seçenekten başka birşey gelmiyor umarım yardımcı olur.  :helal:
Son düzenlenme: 26 Kasım 2017, 00:00:25 Controbryget