GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

New World Order Roleplay - www.nworoleplay.com

Başlatan nworoleplay, 23 Aralık 2017, 12:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BlackMilitant

Açıkcası güzel bir server olacağını düşünüyorum çünkü sadeleşmiş klon birbirleriyle yarışan aptal bir sunucu olmazsa ki olmıyacağını düşünüyorum umarım tutar burlarda olacağım konu pek rağbet görmemiş bence rağbet görmesi gereken bir konu öbür tanıtımlara baktığımda göz gezdirdiğimde çok kötü gözüktü bu tanıtım dikkatimi çekti ve içeriye daldım. Umarım istediğiniz gibi olur klon sunuculardan olmasın ve kapanmasın yeterli olur ve tutar diye umuyorum, bol şanslar.

nworoleplay

Alıntı yapılan: BlackMilitant - 24 Aralık 2017, 11:47:43

Açıkcası güzel bir server olacağını düşünüyorum çünkü sadeleşmiş klon birbirleriyle yarışan aptal bir sunucu olmazsa ki olmıyacağını düşünüyorum umarım tutar burlarda olacağım konu pek rağbet görmemiş bence rağbet görmesi gereken bir konu öbür tanıtımlara baktığımda göz gezdirdiğimde çok kötü gözüktü bu tanıtım dikkatimi çekti ve içeriye daldım. Umarım istediğiniz gibi olur klon sunuculardan olmasın ve kapanmasın yeterli olur ve tutar diye umuyorum, bol şanslar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu sunucu kesinlikle iki üç kişinin lafından yola çıkarak açılan değil, elinden geldiğince platforma hizmet etmek heyecanıyla açılan bir sunucudur ve hep böyle kalacaktır. İnsanlara boş vaatler vermek yerine, yaptığımız şeylerle insanlara ümit dolu bir ortam sunacağımızın gururuyla bu projeyi sizlere sunduk.

Konumuza fazla ilgi gösterilmemesinin tabii ki sebepleri var, birçok açılmış sunucu(!) tanıtımları sayesinde oyuncuların bize olan ilgisi tabii ki az olabiliyor. Fakat, üstte yazdığım gibi, oyuncuları tanıtımlarımızda değil sunacağımız şeylerle etkileyeceğimizi, biraz olsun onları kendimize çekebileceğimizi düşünüyorum.

Tekrardan yorumunuz için teşekkürler.

nworoleplay

bozy

Aslansın, kaplansın. Bana özel skin de eklersiniz bir tane.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

nworoleplay

Alıntı yapılan: bozy - 24 Aralık 2017, 19:27:40

Aslansın, kaplansın. Bana özel skin de eklersiniz bir tane.

0.3.8 desteğiyle eklenen modelleri şahısa ait olarak eklemeyi henüz düşünmüyoruz. Şu an için planlarımızda devlet kurumları, onaylı oluşum paketlerini eklemek gibi durumlar bulunuyor. İleri zamanlarda kişiye ait modeller eklenebilir.

BlackMilitant

Aklınızda motorcu skinleri olsun çete skinleri olsun bu fikirler yokmu mesala bir mc oluşumu açmayı düşünüyorum ama kendi MC logomlo skinleri atsam eklemezmisiniz en azından herkese öyle gözükeceği için iyi olmazmı? Cevabınızı bekliyorum aklımda iz bıraktı açıkcası

Carotis

Yönetim ekibi hakkında bir fikir edinebilseydim daha net bir yorum yazabilirdim fakat şuanlık konuyu görebildiğimize göre, her şey güzel görünüyor. Başarılar.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

nworoleplay

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederiz. Yeni sürüm ile gelen yeniliklerden haberimiz var ve yeni fonksiyonlar ile yapılacak düzenlemeler ile ilgili planımızı daha sonra forum üzerinden duyuracağız.

Alıntı yapılan: Carotis - 24 Aralık 2017, 20:15:06

Yönetim ekibi hakkında bir fikir edinebilseydim daha net bir yorum yazabilirdim fakat şuanlık konuyu görebildiğimize göre, her şey güzel görünüyor. Başarılar.

Yönetim ekibi bu foruma göre uyarlanıp kategoriye  de eklenecek. Özel mesajla belirttiğim gibi, yöneticileri yakından tanıyıp kaynaşabileceğiniz bir kategorimizde forumumuz da yer alıyor. Ekibin çoğunun tanınmış ve en azından göz aşınası olduğunuz kişilerden oluştuğunun garantisini verebilirim. Yorumunuz için teşekkürler.

Ayrıca modda büyük ilerlemeler kaydediyoruz ve developer ekibimiz oyun modumuzu sıfırdan kodluyor. Oranlamaya vurduğumuzda %70'lik bir ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim. Planlarımız arasında açılış tarihini yarı yıla denk getirmek var.

Kamyonculuk mesleğini ayrı boyutlara taşıdık. Fabrika sistemi ve çeşitli fonksiyonlarla da rahatça para kasabileceğiniz bir sistem olacak ve para kazanmak için saatlerce checkpointleri takip edip değerli vaktinizi öldürmeyecek ve meslekleri yaparken eğleneceksiniz. Detaylar için forum açılışını bekleyin ve şimdiden aklınızdaki rol planını oluşturmaya başlayın. Teşekkürler :)
Son düzenlenme: 24 Aralık 2017, 20:29:05 nworoleplay

nworoleplay

Alıntı

Trucker Sistemi
& Fabrika

Sistem Adı: Tırcılık Sistemi & Fabrika Sistemi
Kodlayan: wentrool

Sistem Bilgisi | Kargo Taşımacılığı |

Sistem Bilgisi

Sunucu açılışıyla birlikte legal düzenin gerçeğe uygun yansıtılması için planlar yaparken, oyuncularımızın kolay bir şekilde para kazanması ve para kazanırken sadece zaman öldürmekten öte, eğlenmeleri için örnek alarak tasarladığımız trucker ve fabrika sistemi, oyuncularımızı hem eğlendirecek ve para sıkıntısı olmadan rol hayatlarına başlayabilmelerini sağlayacak.

Fabrika sistemi ise rolleri çeşitlendirerek sisteme bağlı kalmadan oyuncudaki araç, ev ve para döngüsünü oyuncuların yönetimine bırakarak oyuna gerçekçilik katılmasını sağlamıştır. BETA sürecinde olan bu sistemler sunucunun aktif olduğu süreç içerisinde belirlenmiş zaman aralıklarında geliştirilerek çeşitlendirilicektir.

Kargo Taşımacılığı

Bir kamyoncu para kazanmak için ne yapar? Bir kargonun bir yerden bir yere taşınmasını sağlar. Evet! , kodladığımız sistemin senaryo ve işleyişi bu mantıktan geçiyor. Şimdi hep birlikte, sistemin nasıl işlediğini görelim!

BETA sürecinde taşınabilecek sadece kutular bulunmaktadır. Bu kutular oyuncu tarafından alınarak yürüyerek taşınabilir. Bir kamyona konulabilir ve kargoculuk yapılabilir. Kutuları yere bırakabilir, diğer oyuncular tarafından alınabilir, ve satabilirsiniz. Kutular çeşitlendirilmiştir ve çeşitli fabrikalardan satın alınır ve başka bir kuruluşa satılır.

Fakat daha sonrasında ekleyeceğimiz şeyler, farklı kamyonlar ve araç tipleri isteyecektir. BETA bitiminde eklenecek kütükler, metal taşımacılığı, tankerlerde taşınacak yakıtlar vb malzemeler sistemi çeşitlendirecek ve keyiflendirecektir.

Taşınan nesneler oyuncuya değil araca bağlanmıştır. Sunucu kapandığında veya oyununuz çöktüğünde, geri döndüğünüzde kolaylıkla işinize devam edebilirsiniz. Ancak, elinizde bulundurduğunuz veya yere koyduğunuz kutular 5 dakika sonrasında otomatik olarak silinir.

Bu sistem, kasa hırsızlığı rolü yapacak oyuncular için de geçerlidir.  Kilitli olmayan araçlardan kutuları alıp başka bir araca taşımak mümkündür. Veya, yerdeki kutularınızı bir başka oyuncu gelip çalabilir. Bu durum başka oyuncuların sizin yolunuzu kesip mallarınızı çalmasına sebep olabilir. Bu sorunu rolle çözmeli ve polis departmanına başvurmalısınız. Sistemin bu şekilde kurulması oyuncularımıza bir çok yeni rol olanağı sağlamıştır.

Her araç kutu veya malzeme taşıyamayacaktır. Sadece pikaplar, kamyonlar , trailer'lar ve tankerler kutu taşınabilir. Hangi araçların kutu taşıyabildiği ve taşıyabildikleri kutu kapasitesi aşağıda belirtilmiştir.

Komutlar için bir diğer konu başlığını incelemelisiniz.

Komutlar

/kolial
Yerdeki koliyi elinize almanızı sağlar.

/kolibirak
Elinizdeki koliyi yere bırakırsınız.

/yerlestir
Elinizdeki koliyi aracınıza yüklersiniz. (Aracın bagajı açık olması gerekmektedir.)

Araç Listesi

Taşımacılıkta kullanabileceğiniz bir çok araç var ! Fakat her araç her şeyi taşıyamaz. Dikkat etmeniz gereken 2 unsur var, 1.'si aracınızın kapasitesi. Her araç aynı miktarda materyal barındıramaz. 2. şey ise aracınızın taşıyabildiği materyal tipi. Odun taşıyabileceğiniz bir araçla kutu taşıyamazsınız. Araç alırken bu iki unsura dikkat etmelisiniz.

Sandıkların Taşınması
Aşağıdaki listeden araçları, kapasitelerini ve taşıdıkları eşya tipini görebilirsiniz:
Taşınabilecek eşyalar, yemek çeşitleri,

Picador
Taşıdığı Yük: kutu
Kapasite: 2 slot

Sadler

Sadler (kazalı)

Bobcat
Kapasite: 3 slot

Walton
Kapasite: 4 slot

Yosemite
Kapasite: 6 slot

Pony
Kapasite: 10 slot
Son düzenlenme: 24 Aralık 2017, 21:02:24 nworoleplay

nworoleplay

Alıntı yapılan: BlackMilitant - 24 Aralık 2017, 20:08:34

Aklınızda motorcu skinleri olsun çete skinleri olsun bu fikirler yokmu mesala bir mc oluşumu açmayı düşünüyorum ama kendi MC logomlo skinleri atsam eklemezmisiniz en azından herkese öyle gözükeceği için iyi olmazmı? Cevabınızı bekliyorum aklımda iz bıraktı açıkcası

Motor kulüpleri için oluşturduğumuz tasarılarda, kendilerinin bize başarısını yaptıkları rollerle ifade ettikten sonra modellemelerini sunucuya ekleyeceğiz.

JudaX

nworoleplay

Alıntı yapılan: Yusuf - 24 Aralık 2017, 20:44:53

Tanıtım gayet hoş, başarılar kolay gelsin :helal:

Teşekkür ederiz. Trucker sistemi ile ilgili ayrıntılar düzenlendikçe buraya da eklenecek, Trucker sistemi sunucu ekonomisi için temel olacak. Herkesi incelemeye davet ediyoruz  :helal:

nworoleplay

Sitemize basit bir anasayfa eklenmiş ve forumda çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Eğer tarayıcı önbelleğiniz yenilikleri görmenizi engelliyorsa CTRL+F5 kombinasyonuyla bu sorunu çözebilirsiniz.

alicaliskan

Tanıtımınız çok hoş olmuş,düzenli bir ekip çalışması görüyorum. :)

Başarılar. :helal: