GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Twelve Roleplay - www.twelve-roleplay.com

Başlatan diverse, 29 Ocak 2021, 15:24:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Öncelikle selamlar arkadaşlar.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız sunucumuzu aktif etmeye hazırlandığımızı sizlere bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Sunucumuz gelişimini tamamlamak üzereyken bu konunun açılmasının temel nedeni sunucumuzu oyuncuların istekleri doğrultusunda şekillendirme gayemizdir.

Twelve ekibi kimdir?

Ekibimiz SA-MP sunucularında yıllardır oynayan ve yetkili olmuş kişilerden oluşuyor. Kısacası olaylara hem oyuncu gözünden hem de bir yetkili gözünden bakabilecek bir yetkili ekibi kurmuş bulunmaktayız.

Gün geçtikçe aramıza sizleride ekleyerek ekibimizi her geçen gün güçlendirme gayreti içinde olacağımız konusunda şüpheniz bulunmasın.

Bu sunucuda neden oynamalıyım?

Çok klasik bir başlangıçla başlayarak bizi diğer sunuculardan ayıran şey bir admin ve bir oyuncu arasındaki tek fark adminin sahip olduğu sorumluluklardan öteye geçemeyecek.
SA-MP ortamının özlemiş olduğu rol kalitesini tekrar sizlerle buluştururken bir yandanda oyuncu dostu sistemlerle rol kalitenizi desteklemeye devam edeceğiz.

Sunucu istemcileri ;

Discord

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Düzenlenecek, eski tanıtım olarak geri aktif edildi. Tanıtım daha göze hoş ve, hür olacak. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler!

-emekli yönetici

ibrahimkk

$moked

Utherz

sunucuya bak, başındakine bak, birde gülmemeye çalış, çok zorluyorsunuz insanları.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

diverse

Alıntı yapılan: Utherz - 29 Ocak 2021, 18:37:44
sunucuya bak, başındakine bak, birde gülmemeye çalış, çok zorluyorsunuz insanları.

Karalamalarınızı ve kişisel yorumlarınızı kendinize saklayın, karalamaktan başka bildiğiniz yok.

-emekli yönetici

Alien

Grave

FelleR

wytrwalosc

Açıp açıp kapanan bir proje umarım bu sefer başarırsın

diverse

Yorumlar için teşekkürler, uzun zamandır türkiye ve samp platforumlarında yapılmayna bir proje ile karşınızdayız. "Hapishane" bu eşsiz maceraya sizde katılmak istiyorsanız, discord kanalımızdaki güncelleştirme notlarına bakabilirsiniz. 30.01.2021 tarihinden sonra günlük olarak sistem tanıtımları devam edecek, açılış tarhi yakın zamanda iletilecek. Sıkı kalın!

-emekli yönetici

kumite

her iki ayda bir düzenli olarak sunucu işlerine girişip, ya yarıda bırakıyorsun ya da açıp iki gün açık bırakıyorsun. sonra tekrar rina roleplay lspd dönüyorsun.
-rep

RaideNN

Başarılar taha kardeşim ama sampa fazla emek vermeni tavsiye etmiyorum :)

uwernz

admin kadrosunda manevi değerlere küfür eden bir yetkiliyi bildirmemin sonucunda discord platformundan banlandım. dicek bişey yok kg

Heleina

Konu çok sıradan ve özensiz duruyor. Tanıtımı geliştirmelisiniz, başarılar.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.